Átszervezés a HVG-nél, a Marquardtól érkezett új vezető

Átszervezés a HVG-nél, a Marquardtól érkezett új vezető olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Lakinger József lett a HVG kiadó új terjesztési és marketing igazgatója,…

A teljes cikk itt olvasható:
Átszervezés a HVG-nél, a Marquardtól érkezett új vezető

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Lakinger József lett a HVG kiadó új terjesztési és marketing igazgatója, a szakember a Marqard Médiától igazolt át a céghez. Elődje, Szauer Tamás stratégiai és kereskedelmi igazgatóként folytatja a munkát a kiadónál.

Fotó: hvg.hu, balra Lakinger József, jobbra Szauer Tamás

Lakinger József több éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, illetve marketing vezetőként dolgozott magyar és nemzetközi startupoknál is. Olyan multinacionális cégeknél dolgozott vezető pozíciókban, mint a Viacom és a Sony Pictures Televison – olvasható a hvg.hu-n.

Új pozíciójában ő felel a teljes termékportfólió marketingjéért, a terjesztési részleg vezetéséért és a HVG PR tevékenységéért.

Ezzel egyidejűleg Szauer Tamás – aki 2019 óta töltötte be ezt a pozíciót – új megbízatást kap: stratégiai és kereskedelmi igazgatóként folytatja tovább a munkát a kiadónál. A hvg.hu beszámolója szerint ő lesz felelős a cégstratégia kialakításáért, valamint implementálásáért, illetve új üzleti lehetőségek megvalósításáért. Irányítása alatt működik majd a HVG teljes kereskedelmi, marketing és terjesztési tevékenysége, valamint a HVG HR Center.

A Átszervezés a HVG-nél, a Marquardtól érkezett új vezető bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Átszervezés a HVG-nél, a Marquardtól érkezett új vezető

Vélemény, hozzászólás?