Az egész családra hangolva nyit a VarázsLiget

Az egész családra hangolva nyit a VarázsLiget olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Felnőtteknek gasztroélmények, gyerekeknek mesés programok Tavaly nagy siker volt, idén újra…

A teljes cikk itt olvasható:
Az egész családra hangolva nyit a VarázsLiget

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Felnőtteknek gasztroélmények, gyerekeknek mesés programok
Tavaly nagy siker volt, idén újra hív a VarázsLiget Budapesten, a Vajdahunyad vára előtt. A gyerekeket varázslatos programok – tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – valamint bűvös körhinta és karácsonyi finomságok, a felnőtteket ínyenc falatok és italok várják december 9-től.2022. december 9. és 2023. január 1. között karácsonyi díszbe öltözött mesevilágba csöppenhetnek azok a kicsik és nagyok, akik ellátogatnak a városligeti Vajdahunyad vára előtt rendezett VarázsLigetbe. Az ünnepi időszak legtündéribb szabadtéri rendezvénye a TulipánTündér Produkció és a HG Média közös szervezésében hétköznap és hétvégén egyaránt színes műsorkínálattal, megelevenedő varázsvilággal és izgalmas gyerekprogramokkal fogadja a családokat.

Játékos alkotásra hív minden nap a VarázsGömb.  A kicsik elkészíthetik a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat, amelyeket a hétvégi Tündérfelvonulások alkalmával meg is mutathatnak a nagyvilágnak. Szintén minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, közös rajzolásra invitál a VarázsFalBalala bohóc pedig minden gyerek arcára mosolyt csal.

A hétvégék és ünnepnapok látogatói ingyenes program keretében A Játékkészítő és az Álomutazó című mesemusicalek ismert dalaira bekapcsolódhatnak a VarázsTáncba a Tündérek, valamint a Tűzmadarak artistáinak és tűzzsonglőreinek vezetésével.

A programkavalkád mellett természetesen finom falatokban sem lesz hiány. Meleg kakaó, kürtöskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várja a VarázsLiget látogatóit.

A programok ingyenesen látogathatók a nagyközönség számára a rendezvény támogatói, a Magyar Turisztikai Ügynökség, az MVM, és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából.

https://varazs-liget.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-csütörtök: 14.00-19.00
Péntek-Vasárnap: 10.00-20.00

Ünnepi nyitvatartás:
December 24.: 10.00-14.00
December 25., 26: 10.00-19.00
December 31.: 10.00-19.00
Január 1.: 10.00-19.00

Ilyen volt a VarázsLiget 2021-ben.

Tovább az eredeti cikkre: Az egész családra hangolva nyit a VarázsLiget

Vélemény, hozzászólás?