Nagy visszatérés: három évtized után éleszti fel chicagói járatait az Air Serbia

Nagy visszatérés: három évtized után éleszti fel chicagói járatait az Air Serbia olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Május 17-től közlekedik az Air Serbia Belgrádból a chicagói O’Hare repülőtérre,…

A teljes cikk itt olvasható:
Nagy visszatérés: három évtized után éleszti fel chicagói járatait az Air Serbia

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Május 17-től közlekedik az Air Serbia Belgrádból a chicagói O’Hare repülőtérre, kezdetben hetente kétszer, majd június 12-től már háromszor. Emellett a légitársaság Európából egyedüliként repül december 9-től a kínai Tiencsin városába, a flottához egy második A330-200-as is csatlakozott – írtal az AIRportal.hu.

A cikk emlékeztet, hogy a korábbi jugoszláv JAT utódja, a szerb nemzeti légitársaság több mint három évtizedes szünet után tér vissza Chicagóba. Az útvonalon a légitársaság 21 business és 236 turista osztályú férőhelyet kínáló Airbus A330-200-asai repülnek majd. A  légitársaság még 2015-ben indította el járatait Belgrád és New York JFK között, így a chicagó-i immár a második transzatlanti útvonala lesz.

Az Air Serbia a közelmúltban jelentette be, hogy egy második Airbus A330-200-as is csatlakozik a flottájához, valamint december 9-én elindítja hetente egy alkalommal közlekedő járatait Belgrád és a kínai Tiencsin városa között. A szerb légicég egyedüli európai légitársaságként üzemel a kínai ipari és kikötővárosba.

Tovább az eredeti cikkre: Nagy visszatérés: három évtized után éleszti fel chicagói járatait az Air Serbia

Vélemény, hozzászólás?