Ők nyerték a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztivál díjakat

Ők nyerték a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztivál díjakat olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A múlt héten Siófokon, a Digital-Media Hungary 2022 Konferencián, adták át…

A teljes cikk itt olvasható:
Ők nyerték a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztivál díjakat

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A múlt héten Siófokon, a Digital-Media Hungary 2022 Konferencián, adták át a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztivál díjakat. A nyertesek közt van a Bátor Tábor és a Marquard Média is.

A fesztivállal és a díjakkal azoknak az alkotónak a munkáját köszönték meg, akik a pandémia alatt és azóta is tudást, információt, élményt, szórakozást nyújtottak nézőiknek, hallgatóiknak – mondta el a díjátadón Csermely Ákos, a fesztivál főszervezője.

A podcast adások között oktató, edukációs és edutainment témakörben a Bátor Tábor Alapítvány képviselője vehette át a fesztiváldíjat a Felhők felett podcast sorozat: Energia. Te honnan töltődsz? című adás első részéért. A következő díjazott podcast az üzleti, szakmai kategóriában a Bosch Rexroth Kft. RE:FACT PODCAST – Autó helyett szoftver – „Merre tart a globális és a hazai autógyártás?” című műsora volt.

 

A podcast verseny kategória harmadik, szórakoztató, életstílus, kulturális témakörében a Marquard Média Magyarország Kft. műsora nyerte el a fesztiváldíjat az / Éva magazin / Micsoda Nők Voltak – „Rövid haja volt, nadrágot hordott, dohányzott és nem főzött: minden, amit nem tudtál Petőfi feleségéről, Szendrey Júliáról” című alkotásáért.



 

Az online videó kategóriában, oktató, edukációs, edutainment témakörben a Kráss Kontent Kft. alkotása részesült fesztiváldíjban az Egy asztalnál két ellentét – Egy asztalnál korlátozó és megengedő anyuka DIGITÁLIS NEVELÉS adásáért. 


Szintén ők vehették át a fesztivál díját az onlinde video kategória szórakoztató, életstílus, kulturális témakörében a Sávlekötő by Lil Frakk – Azahriah: MIND1 című alkotásukért.

A fesztivál szervezői hagyományt szeretnének teremteni e kezdeményezésükkel, ezért várják a nevezéseket 2023-ban is.

A Ők nyerték a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztivál díjakat bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Ők nyerték a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztivál díjakat

Vélemény, hozzászólás?