Nemzetközi boros díjat nyert a miskolctapolcai étterem

Nemzetközi boros díjat nyert a miskolctapolcai étterem olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards…

A teljes cikk itt olvasható:
Nemzetközi boros díjat nyert a miskolctapolcai étterem

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.

 

A Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a Best of Award of Excellence elismerésben részesült, így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úti céljai közé!

 

Az elismeréshez számos kritériumnak szükséges megfelelnie az éttermeknek, amelyet személyesen maga a Wine Spectator képviselői ellenőriznek látogatásuk során. Kizárólag azok az éttermek kerülhetnek díjazásra, amelyek borlapja komoly szakmai tartalomról tesz tanúbizonyságot: legalább 350 különböző tétel szerepel a kínálatban a legjobb régiók, legjobb termelőinek több évjáratra kiterjedő széles borválasztékával.

 

A miskolctapolcai Avalone Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok szerelmesei öt kontinens 13 országának borai közül választhassák ki kedvencüket.

A Nemzetközi boros díjat nyert a miskolctapolcai étterem bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Nemzetközi boros díjat nyert a miskolctapolcai étterem

Vélemény, hozzászólás?