Négy újabb magyar arany a kick-box világkupán

Négy újabb magyar arany a kick-box világkupán olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Formagyakorlatban három, pointfightingban pedig egy aranyérem jutott a magyaroknak a felnőtt…

A teljes cikk itt olvasható:
Négy újabb magyar arany a kick-box világkupán

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Formagyakorlatban három, pointfightingban pedig egy aranyérem jutott a magyaroknak a felnőtt kategóriákban a péntektől vasárnapig tartó 28. Magyar Kick-box Világkupa második napján. A közelgő Európa Játékokra kvalifikált kilenc magyar kick-boxos közül Török Szonja ezüst-, Czégény Cintia pedig bronzéremmel zárt szombaton.

A pointfighting szabályrendszerben a férfiak 57 kg-os súlycsoportjában Cselovszki Patrik három győzelemmel aranyérmet nyert. Az 50 kg-os nők mezőnyében a június végi Európa Játékokra indulási jogot szerzett Török Szonja a selejtezőkből szintén három sikerrel bejutott a döntőbe, ott viszont kikapott osztrák ellenfelétől, így ezüstérmes lett.

Az ugyancsak Európa Játékok-résztvevő Czégény Cintia is közel állt a döntőhöz full-contactban, de az elődöntőben hiába vezetett, intések miatt végül szlovák ellenfele nyert, így bronzéremmel kellett, hogy beérje.

Formagyakorlatban három elsőséget gyűjtöttek be a hazai felnőtt versenyzők. A férfiaknál Kotvics-Varga Máté a kreatív, Schersing András pedig a zenés fegyveres kategóriában kapta a legmagasabb pontszámot a bíróktól. Emellett a Brebovszky Zoltán, Halustyik Cintia és Kotvics-Varga Máté alkotta magyar vegyes csapat is aranyérmet érdemelt ki.

Fotók: Tóth Péter

Tovább az eredeti cikkre: Négy újabb magyar arany a kick-box világkupán

Vélemény, hozzászólás?