Megérkeztek a Telenorhoz a Samsung Galaxy S22 széria új készülékei

Megérkeztek a Telenorhoz a Samsung Galaxy S22 széria új készülékei olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az S22, S22+ és S22 Ultra mobilok előrendelése február 9-én indul…

A teljes cikk itt olvasható:
Megérkeztek a Telenorhoz a Samsung Galaxy S22 széria új készülékei

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Az S22, S22+ és S22 Ultra mobilok előrendelése február 9-én indul a szolgáltatónál

A Samsung Galaxy S22 széria három készüléke, az S22, az S22+ és az S22 Ultra mobilok a hivatalos megjelenés előtt, február 9-től rendelhetők elő a Telenornál. Előrendelés esetén mindhárom okostelefonhoz ráadásként Galaxy Buds Pro vezetéknélküli fülhallgató igényelhető a Samsungtól. A Galaxy S22 Ultra mobilok előrendelése esetén, készülékbeszámítással, 55 ezer forint értékű kedvezmény, az S22 és S22+ telefonok esetén, készülékbeszámítással, 35 ezer forint értékű kedvezmény jár.

Az első, beépített S Pennel rendelkező Samsung Galaxy S szériás S22 Ultra okostelefon a széria eddigi leggyorsabb, 4nm-es processzorral rendelkező készüléke. Alkalmazkodva a telefonhasználathoz, a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia optimalizálja az energiát annak érdekében, hogy az akkumulátor kapacitása hosszú ideig kitartson. A vezetéknélküli töltésmegosztásnak köszönhetően a fülhallgató útközben is tölthető. Az S22 Ultra az első Samsung okostelefon, amely a Corning® Gorilla® Glass Victus®+ technológiának köszönhetően erős karcállóságot biztosít, a 108 megapixeles, nagy felbontású kamera pedig az eddigi legnagyobb pixelérzékelővel bír, amely felismeri a rossz megvilágítást és összeolvasztja a megapixeleket. A fantomfekete és burgundi színekben kapható készülék előrendelése február 24-ig tart a Telenornál, kereskedelmi forgalomba február 25-én kerül.

A fantomfehér, zöld és fantomfekete színekben elérhető Samsung Galaxy S22, valamint a fantomfehér és fantomfekete színekben kapható Samsung Galaxy S22+ készülékek éjszakai felvételekhez optimalizált, elmosódásmentes kamerája 98 százalékkal csökkenti a lencse becsillanását sötétben. A készülékek, az egyes modellek elérhetőségének függvényében, március 10-ig rendelhetők elő, kereskedelmi forgalomba március 11-én kerülnek.

Előrendelés és további információ: https://www.telenor.hu/samsung-galaxy-s22

Tovább az eredeti cikkre: Megérkeztek a Telenorhoz a Samsung Galaxy S22 széria új készülékei

Vélemény, hozzászólás?