Vasárnaptól bezár a Régi posta utcai McDonald’s

Vasárnaptól bezár a Régi posta utcai McDonald’s olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

majd exkluzív éttermeként születik újjá Magyarország első McDonald’s étterme, a Régi…

A teljes cikk itt olvasható:
Vasárnaptól bezár a Régi posta utcai McDonald’s

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • majd exkluzív éttermeként születik újjá

Magyarország első McDonald’s étterme, a Régi posta utcai egységszinte minden elemében megújul a hazai vállalat 35. születésnapja alkalmából. A felújítás során különleges minőségű, exkluzív éttermekben alkalmazott belsőépítészeti anyagokat használnak fel.  

A McDonald’s ikonikus éttermének megújulása túlmutat a hálózat többi egységénél megszokott átalakításokon. A legapróbb részletekre is kiterjedően valódi természetes, sok esetben kézműves alapanyagokból készült elemek felhasználásával, exkluzív formában, várhatón szeptemberben nyitja újra kapuit.

Az étterem belső falait valódi látszóbeton díszíti majd. Az akár 300 kg súlyú betonlapok kivitelezése és elhelyezése komoly szakmai feladatot jelent a felújítás során. Emellett, az étteremben lévő McCafé területén a padlót és a falakat természetes fapanelekkel burkolják, míg az éttermi vendégtér többi részén, a helyszínen aprólékosan kidolgozott és felcsiszolt terrazzo burkolatot tesznek le.

Az enteriőrben visszaköszön az étterem külsejének elegáns kőborítása, ugyanis az asztalok nemcsak valódi fából, hanem gránitból készülnek, hasonlóképpen a kiszolgáló pult oldalfalához. Az exkluzív megjelenés a lámpaburkolatokra is kiterjed, amelyeket rézből készítenek. Ez az anyaghasználat teljesen egyedi a Meki® világában, még nemzetközi viszonylatban is. A réz, mint alapanyag, ezen kívül az álmennyezet és a pillérburkolat berakásaiban is visszaköszön.

Az étterem elé, a Régi Posta és az Aranykéz utca sarkán egy olyan egyedi, jellegzetes felülős elem kerül, amely világszinten is csak egy-két McDonald’s-ban található meg. Ez a különleges dizájnelem tovább fokozza a létesítmény által nyújtott egyedi hangulatot.

“A Régi posta utcai étterem átalakításával is még több élményben gazdag pillanatot szeretnénk egyben jóízűvé is tenni vendégeink számára. A megújult éttermet ajándéknak szánjuk hűséges vendégeinknek a hazai McDonald’s fennállásának 35. évfordulója alkalmából” – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója az átalakítás kapcsán, hangsúlyozva annak jelentőségét a vállalat növekedési stratégiájában is: „A 2019-ben útjára indított stratégiánk két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek modernizálása a »Jövő Élménye« koncepció szerint. Ennek a munkának egyfajta kiteljesedése első hazai éttermünk újjászületése, ahol a digitalizált vendégélményt ötvözzük a minőségi belsőépítészeti elemekkel.” 

Az étterem enteriőrje egy ausztrál design stúdió, a Landini és Sass Géza belsőépítész tervező közös munkája.

Az étteremlánc a zárás utáni első héten riksákkal szállítja át* a szerencsés vendégeket az Astorián, a Margit hídnál és a Nyugati téren található éttermekbe, hogy a látogatóknak ezzel is még nagyobb élménnyé tegyék a Meki®-zés örömét.

*Az időszakos szolgáltatás 2023. június 25. és július 1., 9-19 óra között vehető igénybe, kizárólag a 1052 Budapest, Régi posta utca 10. szám alatti McDonald’s étteremnél. A szolgáltatás térítésmentes, vásárlási kötelezettséget nem von maga után. Minden riksa kijelölt útvonalon, kizárólag a riksán feltüntetett McDonald’s étterem irányába és helyszínére közlekedik. A riksák férőhelyeinek száma korlátozott, az aktuálisan elérhető szabad helyekről és a további részletekről a helyszínen lehet érdeklődni.

Tovább az eredeti cikkre: Vasárnaptól bezár a Régi posta utcai McDonald’s

Vélemény, hozzászólás?