Stílusos sztárok és kutyák lepték el a vörös szőnyeget

Stílusos sztárok és kutyák lepték el a vörös szőnyeget olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Szilágyi Szilvi az elragadó Mochival, Sztarenki Dóra egy mentett fiú-lány párossal,…

A teljes cikk itt olvasható:
Stílusos sztárok és kutyák lepték el a vörös szőnyeget

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Szilágyi Szilvi az elragadó Mochival, Sztarenki Dóra egy mentett fiú-lány párossal, Weisz Fanni pedig a törpespiccel, Szőlőkével érkezett az InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen programjára. A már hagyományosnak számító eseményen a tombolából befolyt összeggel a divatmagazin segítőkutyákat támogat.

A hatalmas hőség sem tántorította el a kutyás világ apraja-nagyját, hogy az InStyle és az ALLEE eseményén megmutassák legstílusosabb oldalukat. A Kutyával a vörös szőnyegen elnevezésű programon a zsűri a legsportosabb és a legstílusosabb duók mellett megválasztotta a legmenőbb örökbefogadott eb-gazdi párost, valamint a legnagyobb alfahímet is. A versenyt nagyszabású kutyás divatshow vezette fel, ahol Szilágyi Szilvi, Sztarenki Dóra, B. Nagy Réka, Weisz Fanni, Lola, Kemp Zozo, Stana Alexandra és Ditke is felvonult a kedvencükkel, a műsorvezető Gömöri András Máté volt.

Szilágyi Szilvi Mochival, az ellenállhatatlan pomerániai törpespiccel érkezett az InStyle eseményére, a kutyus két éve talált otthonra Szilvi és Caramel családjában. „Mochi érkezésével megduplázódott a szeretet az életünkben. Kislányom legjobb barátja lett, emellett nagyon jót tett a házasságunknak is, a férjem sokkal „lágyabbá”, érzelmesebbé vált” – mondta el Szilágyi Szilvi. Azt is elárulta, hogy a legemlékezetesebb közös kalandjuk a kutyussal egy nagyon friss emlék: Mochi is jelen volt, amikor megtudták, hogy érkezik a kistesó. „Így lett teljes a családunk: két gyerkőccel és egy fantasztikus kutyussal.”

Nagy volt az egy négyzetméterre jutó törpespiccek aránya: Szilágyi Szilvi mellett Weisz Fanni is ezért a fajtáért rajong. „Szőlőke nem jön zavarba, ha fotózásra, vagy egyéb rendezvényre kell mennünk, megszokta már a rivaldafényt az elmúlt öt évben. Okos kutya, ismer szavakat és jeleket is” -büszkélkedett Weisz Fanni. A modell gyakorlott ebtartó, minden kedvencével szoros volt a kapcsolata, Szőlőkével pedig teljes az összhang még annak ellenére is, hogy mindketten pörgős, harcias és makacs személyiségek.

Sztarenki Dóra két kedvencével, a 10 éves Csipesszel és 1,5 éves Szotyival érkezett. Bár látszólag mintha ikerpárok lennének, valójában nem rokonok, közös bennünk azonban az, hogy mindketten mentett kutyák. „Amióta gazdi lettem, el sem tudnám képzelni az életemet kutya nélkül. Naponta 3-4 alkalommal sétálunk, ha tudom, akkor a színházba és forgatásra is magammal viszem őket, bár Szotyi elég hangos és izgága, úgyhogy ő néha a kutya-napköziben vezeti le az energiáit” – mesélte Dóra. A két eb nagy barátságban van egymással, a színésznő szerint a közös játék sokat segít abban, hogy a limfómával küzdő Csipesz jól bírja a kezeléseket.

Az eseményen tombolát is vásárolhattak a látogatók, a befolyt összegből a divatmagazin a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet támogatja.

Tovább az eredeti cikkre: Stílusos sztárok és kutyák lepték el a vörös szőnyeget

Vélemény, hozzászólás?