24 millió dolláros napi forgalomnak örvend az új BitMEX Spot Exchange

24 millió dolláros napi forgalomnak örvend az új BitMEX Spot Exchange olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A BitMEX a május 17-én elindított Spot Exchange bevezetése után új…

A teljes cikk itt olvasható:
24 millió dolláros napi forgalomnak örvend az új BitMEX Spot Exchange

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A BitMEX a május 17-én elindított Spot Exchange bevezetése után új mérföldkövet ért el a szolgáltatással: május 25-én elérte a napi 24 millió dolláros kereskedési volument, ami a legmagasabb érték volt az élesítés után. Ez a megelőző naphoz képest nagyjából 100 százalékos napi növekedést jelentett.

A BitMEX Spot bevezetése óta a napi regisztrációk és az első vásárlások száma is megötszöröződött, az átlagos napi érték (ADV) pedig az első héten meghaladta a 3 millió dollárt. A vállalat számára ez jó visszajelzés, így továbbra is fejleszteni fogja a felhasználók kereskedési lehetőségeit – legyen szó spot, derivatív vagy kamatozó megoldásokról.

“Az új BitMEX-felhasználók beáramlása és a forgalomnövekedés jól tükrözi, mekkora igény van a kriptovalutákra lakossági és intézményi körökben is. A Spot sikeres bevezetésével a BitMEX jó pozícióba került a további terjeszkedéshez, és hogy szélesebb körű szolgáltatásokat vezessen be. Szeretnénk világszerte támogatni kereskedőket, és közelebb hozni az emberekhez a kriptot, mint kereskedelmi eszközt ” – mondta Alexander Höptner, a BitMEX vezérigazgatója.

“Nagyon izgatottak vagyunk a Spot kereskedelem erős kezdete miatt, és nagyra értékeljük a meglévő és új BitMEX felhasználók pozitív reakcióit. Az első 10 napban tapasztalt belső számok megerősítik, hogy helyes döntés volt a derivatív kereskedelmen túl is nyitni a piacra. Az újragondolt partnerprogramunk szintén kulcsfontosságú szerepet játszik közösségünk folyamatos bővülésében, amelyet még tovább szeretnénk fejleszteni az elkövetkező hónapokban. Ezen kívül az év hátralévő részében új és izgalmas eszközök választékát fogjuk bevezetni, hogy támogassuk a Spot kereskedelem piacának bővülését, és biztosítsuk kereskedőink számára a szükséges eszközöket!” – mondta Genia Mikhalchenko, a BitMEX Spot alelnöke.

A BitMEX Spot Exchange jelenleg hét kriptovalutát kínál (mindegyiket a Tether/USDT ellenében): Bitcoint (XBT), Ethereumot (ETH), Chainlinket (LINK), Uniswapot (UNI), Polygont (MATIC), Axie Infinityt (AXS) és ApeCoint (APE). További kereskedési párokat, valamint egyéb felhasználói jutalmakat és előnyöket 2022 folyamán tervez bevezetni a cég.

Tovább az eredeti cikkre: 24 millió dolláros napi forgalomnak örvend az új BitMEX Spot Exchange

Vélemény, hozzászólás?