Imázsfilmmel készült a Magyar Turisztikai Ügynökség a FINA-ra

Imázsfilmmel készült a Magyar Turisztikai Ügynökség a FINA-ra olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából, a Magyar Vízilabda Szövetséggel együttműködve…

A teljes cikk itt olvasható:
Imázsfilmmel készült a Magyar Turisztikai Ügynökség a FINA-ra

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából, a Magyar Vízilabda Szövetséggel együttműködve a vízilabdát és a hazai gyógyfürdőket népszerűsítő kisfilm készült a hazánkban megrendezendő FINA vizes világbajnokság alkalmából.

„Innen ered minden: meríts te is erőt Magyarország gyógyvizeiből!” – ezzel az üzenettel készített rövidfilmet az MTÜ, melynek célja, hogy egyszerre ébresszen büszkeséget a nézőben a hazai női és férfi pólóválogatott sikerei, valamint Magyarország páratlan kincse, a gyógyvíz iránt.

Az MTÜ a Magyar Vízilabda Szövetséggel közösen dolgozta ki a koncepciót, a narrátor szerepében a sportrajongók által jól ismert Hajdú B. Istvánt hallhatjuk, és olyan hírességek is feltűnnek a filmben, mint Kemény Dénes, Märcz Tamás, vagy Leimeter Dóra.

A hazánkat népszerűsítő rövidfilmben számos ikonikus, közkedvelt termálfürdő jelenik meg, mint a Széchenyi Fürdő, a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Hévízi Tófürdő, vagy a Makói Hagymatikum. A lenyűgöző látványt nyújtó helyszínek bemutatása a rendezvény időszaka alatt hozzájárul a gyógyfürdők forgalmának élénkítéséhez, hosszú távon pedig jótékony hatással bír az ország turisztikai imázsára.

 

Az MTÜ számára kiemelten fontos, hogy a sport erejét és népszerűségét összekösse hazánk csodáinak felfedezésével. Erre számos kiemelkedően sikeres példa van a tavalyi labdarúgó Európa Bajnokságtól a nemrégiben megrendezett Giro d’Italia magyarországi szakaszáig.

A Magyarországon megrendezett 2022-es FINA Világbajnokság kiváló lehetőséget kínál hazánk kedvezőbb nemzetközi megítélésének elősegítésére. Az MTÜ fontosnak tartja minél szélesebb körben terjeszteni, hogy Magyarország nemcsak versenyhelyszínként, de turisztikai úti célként is kitűnő és biztonságos választás.

Tovább az eredeti cikkre: Imázsfilmmel készült a Magyar Turisztikai Ügynökség a FINA-ra

Vélemény, hozzászólás?