Így tehetitek még emlékezetesebbé az esküvőtök napját!

Így tehetitek még emlékezetesebbé az esküvőtök napját! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A házasságkötés a világ egyik legcsodálatosabb dolga; teljesen természetes, hogy mindenki…

A teljes cikk itt olvasható:
Így tehetitek még emlékezetesebbé az esküvőtök napját!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A házasságkötés a világ egyik legcsodálatosabb dolga; teljesen természetes, hogy mindenki szeretné különlegessé és felejthetetlenné varázsolni. A modernkori gondolkodásnak hála a tradíciókat ma már nem kell papírforma szerint követni, ezért az esküvői programokat kreatívan és egyedi módon is meg lehet közelíteni. Habár a lehetőségek tárháza végtelen, mi tudjuk a tökéletes nagy nap receptjét. Most meg is mutatjuk, hogy milyen ötletek megvalósításával érdemes előrukkolni!

3 kreatív és modern ötlet a tökéletes esküvői programhoz

Bár a házasságkötés “két főszereplős esemény”, a családtagok és a barátok mégis közös ünneppé varázsolják. Ezért a sajátos igények mellett arra is oda kell figyelni, hogy a násznép is jól szórakozzon. Szerencsére a BestBar-szolgáltatások olyan különleges lehetőségeket kínálnak, melyekért ti, illetve szeretteitek is odáig lesznek. Kezdődjék hát az esküvői hagyományteremtés 21. századi stílusban!

#1 Specialty esemény mellé specialty kávé jár 

Nem csak ti készültök hatalmas erőbedobással a nagy napra. A meghívottak is kellő figyelmet és időt szentelnek annak, hogy minden a helyén legyen – a tökéletes ruha és öltöny megtalálásától kezdve egészen a nászajándék kiválasztásáig. Ezért az csak a minimum, hogy a készülődés fáradalmait és az egész napos mulatást (tömeggyártott, ízetlen kávé helyett) prémium koffeinforrással háláljátok meg! 

Ebben hatalmas segítségetekre lehet egy BestBar-kávébár! A cégnél három csomag közül választhattok, hogyha a specialty kávék mellett döntötök. Így nem csak az élményt, de még az ajánlatot is személyre szabhatjátok. Ami viszont száz százalék, hogy minden esetben egy szakképzett barista készíti majd a finomabbnál finomabb kávékülönlegességeket, aminek köszönhetően hajnali háromkor is tele lesz a táncparkett.

Flat white, frappuccino, espresso lungo: a ti esküvőtökön ezek a fogalmak nem lesznek ismeretlenek a személyzet számára! Mennyi ilyen lagzin jártatok már? Na ugye!

#2 Italkínálatból is csak a minőség

Valljuk be, az önfeledt pillanatok átélését nem csak a jó minőségű kávék garantálják. Legalább ugyanekkora jelentőséget kell tulajdonítani az italkínálat összeválogatásának is. Addig viszont ebben a gondolatban nincs semmi különös, amíg nem színvonalas koktélokról, long drinkekről és jól képzett mixerekről beszélünk.

De mindez hogyan kivitelezhető a nagy nap során? Szerencsére nem kell messzire menni a válaszért, elég tovább kutakodni a BestBar-szolgáltatások között!

A kávésarok mellé ugyanis választhattok egy koktélbárt is, aminek körülményeit szintén a saját igényeitekhez igazíthatjátok. Az egésznek a netovábbja, hogy a bártenderek a minőségi italok elkészítése mellett látványos flair show-val is készülnek, ami kétségtelenül elkápráztatja majd a vendégeiteket. Így szórakoztatásból akkor sem lesz hiány, amikor a ceremóniamester pihen egy keveset.

#3 Stílusos érkezés, stílusos esküvői fotózás

A nagy napon az összes perc különös jelentőséggel bír, aminek körülményeit még stílusosabbá tehetitek. A násznép elkényeztetése mellett viszont magatokról és saját álmaitok megvalósításáról sem szabad megfeledkeznetek! 

Gondoltatok már például arra, hogy a ceremóniára valódi sztárpárként guruljatok be egy csodaszép luxusautóban? Eszetekbe jutott esetleg, hogy egy gyönyörű járgánnyal még a kreatív fotózás pillanatait is feldobhatjátok? Amint láthatjátok az esküvői autóbérlés több szempontból is megéri a pénzét: gondoljátok csak végig!

Ha a sorok olvasása közben azonnal eljátszottatok a gondolattal, akkor van egy jó hírünk! A BestBar-nál egy fehér Mercedes Benz E450 Cabrio kibérlésére is akad lehetőség. Kifejezetten akkor ajánljuk, hogyha az esküvőt tavaszi-nyári időszakban tartjátok vagy ha a kabriózás élményét egyébként is ki akarjátok próbálni – mikor máskor, ha nem most?

Tripla örömforrás, garantált színvonal

A tökéletes esküvő receptjébe minden beletartozik, ami nektek és szeretteiteknek egyaránt örömet okoz. Annál nagyobb boldogság viszont aligha van, hogyha a jobbnál jobb szolgáltatásokat egy vállalkozás keretein belül mind eléritek. A kényelem mellett a szervezési folyamatot is nagy mértékben leegyszerűsíti.

Koktélbár, kávésarok vagy autóbérlés: a BestBar ott segít, ahol tud!

Képek forrása: freepik.com

Tovább az eredeti cikkre: Így tehetitek még emlékezetesebbé az esküvőtök napját!

Vélemény, hozzászólás?