Új szerepben tűnik fel a népszerű sorozatszínész

Új szerepben tűnik fel a népszerű sorozatszínész olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A magyar közönség szívébe leginkább Doc Martin szerepével lopta be magát…

A teljes cikk itt olvasható:
Új szerepben tűnik fel a népszerű sorozatszínész

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A magyar közönség szívébe leginkább Doc Martin szerepével lopta be magát az angol színész, Martin Clunes, aki júliusban egészen más, dokumentumfilmes énjét mutatja be három szigetbarangolós sorozaton keresztül a Spektrumon.

 

Ha valaki már járt Amerikában, akkor is érdemes belenéznie a négy epizódos „Amerika szigetei” című sorozatba, ahol Martin Clunes tízezer mérföldes útra indul keletről nyugat felé, hogy felfedezze az Amerika partjain szétszórt szigetek hatalmas területét. Itt több mint 18 ezer sziget létezik bejegyzett névvel, és több ezer másik apró szigetecske, amelynek neve sincs. Martin elutazik Hawaiira, megnézi a napos strandokon túli helyeket, a lávamezők terjeszkedését, majd továbbmegy Alaszkába, a sűrű erdők és havas gleccserek vidékére, ahol ortodox pap mellé szegődik zarándokútra. Martin úticéljai közt Seattle és Los Angeles, és a Mexikói-öböl szigetei is szerepelnek. Amerika után „Ausztrália szigeteit” is górcső alá veszi a népszerű színész és narrátor, aki az ország megszokott, jellegzetes látványosságai helyett a legtávolabbi, legszínesebb szigetvilág felé veszi az irányt. A 8000 célpont közül végül 16-ról ad átfogó ízelítőt, így a nézők egyaránt találkozhatnak hajóroncsokkal, hús-vér Robinson Crusoe-kal, távoli kultúrákkal és különös élőlényekkel. A legújabb sorozatban pedig „A Csendes-óceán szigetei” kerülnek középpontba, ahol Martin a francia bagetten és a „korallboron” keresztül felfedezi Francia Polinéziát, Vanuatuban megmászik egy aktív vulkánt és találkozik egy törzzsel, melynek tagjai rajonganak Fülöp hercegért. A Galápagos-szigeteken járva Martin közelről mutatja be többek között a kölyökcápák, a leguánok és az oroszlánfókák életét.

 

Ha pedig valaki ennél is több amerikai kalandra vágyna, akkor Martin előtt kövesse Dawid Andrest, aki a „18 kerékkel Amerikában” című dokusorozatban kamionnal vág neki az utazásnak. A vagány lengyel-amerikai kaminsofőr elkalauzol minket New Yorkba, a General Motors gyárába, Manheimbe a világ legnagyobb autóaukciójára, és bemutatja Detroit legnagyobb teherautó parkolóját is.

 

Az utazós kalandokon kívül különleges premierrel is készül a Spektrum a számok szerelmeseinek. A Világunk számokban 20 részes sorozat teljesen új perspektívába helyez általunk jól ismertnek vélt jelenségeket, helyeket, karaktereket. Minden epizód más más kérdéskörrel foglalkozik; egy globális gyorsétterem birodalom ugrásszerű növekedésétől kezdve a világ első számú bandavezéreinek vállalkozásáig és az általuk rendezett vérfürdőkig, valamint a Mount Everestet övező herkulesi számokig. Ki gondolta volna például, hogy a világ lakosságának csaknem 1%-a naponta eszik McDonaldsban, és hogy a nyitás óta több mint 4 billió szál sültkrumplit szolgáltak fel szerte a világon…

 

Júliusi premierek a Spektrumon:

 

18 kerékkel Amerikában – július 4. 20 óra dupla premierrel, július 5-től új részek 20:40-től

Világunk számokban – július 4. 21:20

Amerika szigetei: július 11. 18 óra

Ausztrália szigetei: július 15. 18 óra

A Csendes-óceán szigetei: július 20. 18 óra

 

A Új szerepben tűnik fel a népszerű sorozatszínész bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új szerepben tűnik fel a népszerű sorozatszínész

Vélemény, hozzászólás?