Augusztus 7-ig lehet nevezni az Effie 2022-re

Augusztus 7-ig lehet nevezni az Effie 2022-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A hazai Effie szervezői meghosszabbítják egy héttel a nevezési határidőt: augusztus…

A teljes cikk itt olvasható:
Augusztus 7-ig lehet nevezni az Effie 2022-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A hazai Effie szervezői meghosszabbítják egy héttel a nevezési határidőt: augusztus 7. vasárnap éjfélig lehet leadni a pályaműveket. A többlet idő feláras, de a 10 vagy annál több nevezést benyújtók mentesülnek ez alól.

A hazai Effie-re Magyarországon 2021. január 1 – 2022. április 30. között sikeresen megvalósított nemzetközi adaptáció ugyanúgy nevezhető, mint hazai ötleten alapuló, kis vagy nagy költségvetésű, kis helyi, vagy nagy országos, egy napos vagy több hónapos/éves aktivitás.

Az Effie nyitva áll bármilyen típusú és nagyságrendű, sikeres marketing aktivitást megvalósító megbízó és ügynökség előtt, akik készek megmérettetni magukat, csapatuk eredményes munkáját. Egy pályaművet több (max.3) kategóriába is lehet – érdemes nevezni.

A szaktekintélyekből álló zsűri két fordulós értékelését követően a legjobbakat a marketing „Oscar”- ként számon tartott Platina, Arany, Ezüst, Bronz és Finalist Effie illeti meg.

A zsűri értékelése alapján odaítélt díjak átadása hagyományosan novemberben lesz – az előzetes tervek szerint újra nagyszabású Díjátadó Gálaest formájában.

A díjazott csapatok a globális Effie Index értékelési rendszere alapján pontszámokat kapnak, amellyel felkerülnek a nemzetközi Effie ranglistára, és az Arany Effie-t nyert pályaművek indulhatnak a Global Best of the Best Effie megmérettetésen is. Az Effie Index standard pontszámai alapján alakul ki az Effie Awards Hungary Hatékonysági Ranglistája is, értékelve a hazai legeredményesebb csapatok kiváló teljesítményét.

Az Effie díj egy globális, egyedülálló, komplex rendszer, amelyből az egész marketingkommunikációs iparág profitál. Tükröt tart, értéket közvetít, fejlődésre ösztönöz, felhívja a figyelmet a nagyszerű ötletekre, újszerű gondolkodásmódra – inspirálva a következő évek marketing szakembereit is.

A Augusztus 7-ig lehet nevezni az Effie 2022-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Augusztus 7-ig lehet nevezni az Effie 2022-re

Vélemény, hozzászólás?