Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő,…

A teljes cikk itt olvasható:
Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő, DualUp nevet viselő monitorát. A CES innovációs díjával kitüntetett képernyő kiemelkedő képminőségű és könnyen testreszabható, szokatlan kialakítását olyan professzionális felhasználók igényeire szabták, akik gyakran multitaskingolnak.

A 28MQ780 típusjelű, prémium kategóriás LG DualUp monitor különlegessége a piacon eddig új formátumnak számító 16:18-as képarányú Nano IPS kijelző, ami tökéletesen alkalmas minden olyan feladatra – például tartalomgyártásra vagy programozásra – ahol gyakran előfordul a multitasking jellegű munkavégzés.

 

Az innovatív, közel négyzet alakú, dupla QHD (2560 x 2880) felbontású monitor két darab 21,5 hüvelykes kijelzővel megegyező képernyőfelületet kínál. Függőlegesen osztott nézetben is használható: e funkciónak köszönhetően a felhasználók egyetlen pillantással még több tartalmat átláthatnak.

A kényelmet és a hatékonyságot fokozva az LG 28MQ780-hoz egy rendkívül széles skálán állítható LG Ergo állvány tartozik, amellyel helyet takaríthatunk meg, ugyanis a legtöbb asztaltípushoz biztonságosan és könnyedén rögzíthető. Az egyedi 16:18-as képarány azt is jelenti, hogy az LG DualUp Monitor képernyője a megszokott kijelzőkhöz képest kétszeres magassággal rendelkezik, ezzel elkerülhető a fej oldalirányú mozgása munka közben, ami a nyaki fájdalmak egyik fő okozója lehet.

Az LG DualUp 28MQ780 monitor már előrendelhető az LG Webáruházában

Tovább az eredeti cikkre: Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Vélemény, hozzászólás?