Radics Gigivel hoz karácsonyi hangulatba a Disney

Radics Gigivel hoz karácsonyi hangulatba a Disney olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Disney bemutatta új, varázslatos hangulatú karácsonyi reklámfilmjét. “Az ajándék” egy…

A teljes cikk itt olvasható:
Radics Gigivel hoz karácsonyi hangulatba a Disney

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Disney bemutatta új, varázslatos hangulatú karácsonyi reklámfilmjét. “Az ajándék” egy háromperces animációs rövidfilm, mely a történetmesélés megtartó, családi kötelékeket erősítő szerepére irányítja rá figyelmünket napjaink változó világában.

A reklámfilm a Disney „Ideje együtt lenni” című trilógiája harmadik, befejező része. Az alkotás 2022. november 2-től elérhető a Disney digitális platformjain, valamint televíziós csatornáin Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Afrika és Ázsia 46 országában.

Ideje együtt lenni” – A trilógia

A Disney első karácsonyi reklámfilmje 2020-ban került a nagyközönség elé. A „Lola” című alkotásban a rajongók megismerkedhettek Nicole-lal és nagymamájával, Lolával, s meghatva figyelhették, amint a kislány és idős rokona kapcsolata egyre bensőségesebbé válik a generációról generációra hagyományozódó ünnepi tradícióknak köszönhetően.

A tavalyi folytatás, „Az új apa” az immár felnőtt Nicole története volt – valamint a gyermekeié, Maxé és Elláé, akik pótapaként befogadták Mike-ot az otthonukba. A történet középpontjában egy különleges mesekönyv állt, mely a közös családi olvasás varázslatába és meghitt pillanataiba engedett bepillantást a nézők számára.

A 2020-as és a 2021-es reklámfilm egyaránt 184 millió feletti megtekintést ért el világviszonylatban.

Idén a család egy újabb ünnepi időszakra készül – valamint egy kisbaba megható, a nézőkből erős érzelmeket kiváltó érkezésére!

“Az ajándék” egy gyönyörű mese a testvérek közötti kapcsolatról a második gyermek, Ella szemén keresztül. A történet egyik fő motívuma egy imádott, sötétben foszforeszkáló Mickey egér figura, mely a jelent nemcsak a múlttal, de a jövővel is összeköti, – hisz előbb tanúi lehetünk, amint Max, a legidősebb testvér a kedves állatot a húgának, Ellának adja, hogy jól tudjon aludni éjszaka, majd nem sokkal később már Ella ajándékozza a játékot újszülött testvérének, első találkozásukkor így üdvözölve őt a családban.

 

Sarah Fox, a Disney Consumer Products EMEA marketingért és kommunikációért felelős elnökhelyettese így nyilatkozott a világszerte nagy sikert aratott reklámfilmekről: „Az elmúlt három évben milliók ismerték meg az ’Ideje együtt lenni’ című animációs sorozatunk kapcsolatokat építő, egymás felé forduló, emlékeket felidéző szereplőit. Egy olyan, a családi értékeket a középpontba helyező történet megalkotása volt a célunk, mely világszerte kedvező fogadtatásra talál a nézők körében. Nagyon hálásak vagyunk az ünnepi kampányunkhoz kapott támogatásért, és azt reméljük, hogy a családok és a rajongók élvezni fogják a trilógia szívmelengető, az előzményekhez méltó befejező részét.”

A reklámfilmben megjelenő termékek, köztük a Simba által gyártott sötétben világító Mickey egér figura, már megvásárolhatók a kiválasztott viszonteladóknál Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

“Az ajándék” című reklámfilmet a Disney ‘Consumer Products, Gaming & Publishing’ divíziójának kreatív csapata fejlesztette és gyártotta Angela Affinita brand marketingért felelős kreatív igazgató vezetésével, az új-zélandi Flux Animation Studios-szal együttműködésben.

A kisfilm zenéje

Az 1996. augusztus 17-én született Radics Georginát (művésznevén Radics Gigit) többek közt A Dal című showműsor 2013-as és 2014-es évadából ismerheti a nagyközönség, de a népszerű énekesnővel a magyar X-Faktor mentoraként is találkozhattunk a képernyőn.

2012 februárjában Radics Gigi bejutott a Megasztár című magyar tehetségkutató hatodik évadának döntőjébe; a párbajban, ahol Rihanna és Ne-Yo „Hate That I Love You” c. dalát adta elő, Csonka Andreas volt a vetélytársa, akit sikerült legyőznie. Radics a további fordulókban is meggyőző teljesítményt nyújtott, és megnyerte a versenyt.

2013. január 10-én bejelentették, hogy Radics Gigi „Úgy fáj” című dalával bekerült A Dal 2013 döntőjének 30 fős mezőnyébe. Gigi a harmadik elődöntőben szerepelt 2013. február 16-án, és mivel a legmagasabb pontszámot kapta a szakmai zsűritől, nem volt ráutalva a nézők szavazataira a továbbjutáshoz. A 2013. február 24-én megtartott második középdöntőben Gigi és a United nevű együttes egyaránt 42 pontot ért el; a zsűri végül közös megegyezés alapján Radics Gigi produkcióját engedte tovább, így az énekesnőnek megint csak nem volt szüksége a közönség szavazataira. A Dal 2013. március 2-án tartott döntőjében Gigi negyedikként lépett fel, és a zsűritől a második legtöbb pontot kapta, így bejutott a legjobb négy közé. A közönség szavazatai alapján végül – a „Kedvesem” című dalt előadó ByeAlex és a „My Baby”-vel versenyző Kállay-Saunders András mögött – a harmadik helyen végzett a megmérettetésen.

2013. december 11-én bejelentették, hogy Radics Gigi – ezúttal a „Catch Me” című angol nyelvű számmal – ismét bekerült A Dal 30 fős mezőnyébe. Gigi a harmadik elődöntőben szerepelt 2014. február 8-án; a zsűritől kapott pontszám nem volt elegendő a továbblépéshez, a nézők szavazatai azonban a középdöntőbe juttatták. A 2014. február 15-én megtartott első középdöntőben a zsűritől megint csak nem kapott elegendő pontot a továbbjutáshoz, és ezúttal a közönség szavazatai se segítettek, így nem került be a döntőbe, és kiesett a versenyből.

Gigi A Dal 2017-es évadában is elindult, és a „See it Through” című produkcióval döntőbe jutott.

A Radics Gigivel hoz karácsonyi hangulatba a Disney bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Radics Gigivel hoz karácsonyi hangulatba a Disney

Vélemény, hozzászólás?