Hogyan lehet pénzt keresni kézilabda mérkőzések nézésével

Hogyan lehet pénzt keresni kézilabda mérkőzések nézésével olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Bár az iskolákban és a testnevelés órákon széles körben használják, a…

A teljes cikk itt olvasható:
Hogyan lehet pénzt keresni kézilabda mérkőzések nézésével

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Bár az iskolákban és a testnevelés órákon széles körben használják, a professzionális kézilabda szcéna nagyon korlátozott, és ritkán jelenik meg a romániai sporthírekben.

A férfi kézilabdában Dánia a regnáló világbajnok, míg a női kézilabdában Hollandia a világbajnok.

A kézilabda játékszabályai

A kézilabdában két, egyenként 7 fős csapat játszik futballszerű pályán. A játék két, egyenként 30 perces fordulóra oszlik, két játékvezetővel a pályán, mindkét oldalon egy-egy.

A csapattag 3 lépést tehet a labdatartás közben, ami után meg kell játszania a labdát, vagy meg kell próbálnia gólt szerezni, kivéve, ha a játékos mozgás közben a földre pattan.

Kézilabdában csak a kapus léphet be a területen belül, a büntetőrúgás kivételével, de a játékos beugorhat a büntetőterületre, amikor gólt próbál szerezni, amíg a ziccer a büntetőterületen kívül kezdődik.

A kézilabdára fogadáshoz olyan bukmékert kell választanod, amely a sportágat széles körben lefedi az egész világon, mivel Romániában alig találni erről a sportágról.

Ha bejelentkezik a 22Bet fogadóiroda, könnyen megtalálhatja a kézilabdát a képernyő bal oldalán található sport listában.

A legígéretesebb fogadási piac az Over and Under piac

Ahhoz, hogy az over sikeres legyen, legalább 58 gólt kell szereznie a mérkőzésen. Ahhoz, hogy Under sikeres legyen, a játéknak legfeljebb 57 pontot kell szereznie.

Arra is fogadhat, hogy az egyes csapatok hány gólt szereznek. Például láthatjuk, hogy Bosznia tétvonala 26,5 gól, míg Franciaország fala 31,5 gól. Ennek az az oka, hogy Franciaországot több gólnál előnyben részesítették.

A piac Mindkét csapat gólja nagyon népszerű a futball fogadásban, és van lehetőség kézilabdára is fogadni, igaz, több góllal. Ez és a “Mindkét csapat 20 és 25 gólt szerzett”.

Tovább az eredeti cikkre: Hogyan lehet pénzt keresni kézilabda mérkőzések nézésével

Vélemény, hozzászólás?