Black Friday a MODIVO-n – a legújabb trendek és óriási kedvezmények

Black Friday a MODIVO-n – a legújabb trendek és óriási kedvezmények olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Black Friday az “akciók ünnepeként” is ismert, amely idén november…

A teljes cikk itt olvasható:
Black Friday a MODIVO-n – a legújabb trendek és óriási kedvezmények

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Black Friday az “akciók ünnepeként” is ismert, amely idén november 25-re esik. Bár a világon szinte mindenhol ugyanazon a napon kezdődik az őrület, a MODIVO-nál a 2022-es Black Friday-ből Black Month lesz, azaz egy egész hónapon át tartanak a rendkívüli akciók. Ez tökéletes időszak arra, hogy a remek áron töltsd fel ruhatáradat a legújabb trendekkel. Abban minden divatrajongó biztos lehet, hogy a MODIVO.hu oldalán talál magának egy új kincset.

Black Month a MODIVO-n

A MODIVO-n a november a Black Month jegyében telik; először a Pre Black Friday akciós kampány, majd a Black Week, végül a várva várt Black Friday és azt követően a Cyber Monday zárja az akciós hónapot. Ebben az időszakban a 10-50%-os kedvezményekkel várunk. Ez a tökéletes alkalom, hogy remek áron egészítsd ki ruhatáradat az elmúlt divathetek kifutó- és utcai trendjeivel vagy halhatatlan, kiváló minőségű klasszikusokkal.

Mit érdemes vásárolni a Black Friday-en?

Nem árt, ha a fekete pénteki vásárlási őrület előtt az aktuális trendekre is pillantást vetsz. Ez a legjobb módja annak, hogy az év óriási árengedményei mellett igazi gyöngyszemeket találj, és elkerüld a meggondolatlan költekezést. A 2022/23-as őszi-téli divatszezont egyértelműen az ellentétek uralják. Az olyan extrém stílusok, mint a gót és a 2000-es évek visszatértek a divatba: sötét, áttetsző anyagok jelentek meg a kifutókon, színes, kövekkel díszített felsők és koptatott csípőfarmerek. A legforróbb női trendek közül, amikbe idén érdemes befektetni, mindenképpen kiemelhetők a szoknyák és az alacsony derekú nadrágok. A szoknyák és ruhák között még nemrég népszerű midi hossz helyett ezúttal az ultramini-t vagy a maxi-t válasszuk, ami visszarepít minket a 2000-es évekbe. A kötött szettek és blézerek, valamint a meghosszabbított vállvonalú dzsekik az előző hónapokhoz képest szinte észrevétlenül belesimultak az idei szezon divatjába. Az állatmintákat is érdemes az idei őszi és a következő téli megjelenésekkel párosítani. 

A tervezők is ugyanazt a véleményt osztják, ha a legdivatosabb női nadrágokról van szó – a kifutók sztárjai a cargo modellek voltak. Nemcsak halhatatlan sneakerrel, de a Spice Girls stílusú platform csizmákkal is tökéletesen párosíthatók. 

A férfidivatban a kifutókon az új athleisure stílus került a középpontba. A 2022/23-as őszi-téli szezonban a kockás kabátokat tréningnadrágokkal és ingekkel kombinálják. A visszafogott színpalettát ezúttal chili piros színnel érdemes megtörni, ami például kötött ruhán nagyszerűen mutat. A steppelt és a bomberdzsekik még mindig divatosak. A vezető tervezők 2022/23-as őszi és téli kollekcióiban szereplő bomber dzsekijei azonban kissé túlméretezettek, határozottan melegebbek és élénk színűek: lilák, narancssárgák, zöldek és pirosak. A klasszikus férfiöltöny is új külsőt kapott: a zakók még mindig elnagyolt vállvonallal rendelkeznek, ám határozottan rövidebbek lettek. Az öltönynadrágok viszont egyre nagyobb méreteket öltenek. Ami az előző szezonok trendjeiben láttunk, és még most is velünk van, az a tört fehér vagy bézs színű total look. A 2000-es évek divatja a férfi ruhatárban bő farmerek formájában köszön vissza, amiket annak idején a fiúbandák énekesein láthattunk.

Black Friday és a kapszula gardrób

A fekete péntek a kapszula gardrób rajongóinak is remek alkalmat szolgáltat. Egy minimalista ruhatár, amiben a kiváló minőségű darabok stílusos kombinációkban találkoznak, jó döntés lehet azoknak, akiknek számít az idejük és a pénzük. A Black Friday keretében kínált akciók során kedvezményesen összeállíthatunk egy ilyen ruha-válogatást.

A kötelező darabok, amiknek feltétlenül helye van egy jól összeállított női vagy férfi kapszula ruhatárban: fehér ing, egyszínű pólók és topok alapszínekben, egyszerű, időtlen fazonú farmer, egy fekete oversized blézer/zakó, néhány finom anyagú, kötött ruha fekete, szürke vagy bézs színben, egy klasszikus ballonkabát, fehér sneaker és egy sokoldalú bőr kézitáska. 

A MODIVO-nál ezeket mind megtalálod, csúcstervezők és top márkák névjegyével – szerezd be őket a Black Month alatt 10-50%-os kedvezménnyel!

modivo.hu

@modivo.hu

#MODIVOHU

Tovább az eredeti cikkre: Black Friday a MODIVO-n – a legújabb trendek és óriási kedvezmények

Vélemény, hozzászólás?