Stílusos utazási kiegészítők MINI-rajongóknak

Stílusos utazási kiegészítők MINI-rajongóknak olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Idén is megújította Lifestyle Kollekcióját a stílusra mindig is adó autógyártó,…

A teljes cikk itt olvasható:
Stílusos utazási kiegészítők MINI-rajongóknak

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Idén is megújította Lifestyle Kollekcióját a stílusra mindig is adó autógyártó, a MINI, és a hagyományoknak megfelelően, ezúttal is gondoltak az utazókra.

Az időtlen MINI utazótáska (MINI Duffle Bag) mindazon ügyfelek számára elérhető, akik a klasszikus kialakítású modelleket kedvelik. A tartós, vízlepergető borítással ellátott útitárs újrahasznosított PET palackokból készült, tágas belső kialakításának köszönhetően pedig rengeteg helyet kínál.

A hosszabbra nyúló utazásokat a dombornyomott márkalogóval ellátott MINI kézipoggyász (MINI Cabin Trolley) hivatott megkönnyíteni. Négy csendes kerekének köszönhetően a zárható, keményfedeles minibőrönd könnyedén és szinte hangtalanul gurítható. Nagy belső rekeszei több részre lettek osztva, lehetővé téve a csomagok sérülésmentes elrendezését. Az új MINI poggyászok összes belső béléséhez hasonlóan a MINI kézipoggyász is az új MINI Cooper üléseinek jellegzetes mintázatát viseli.

A fontos dokumentumok és az olyan kisebb kiegészítők, mint a praktikus MINI Car Tile Notebook, biztonságosan és stílusosan elférnek az új MINI Car Face Detail Musette válltáskában. Vásárláskor a vízlepergető MINI Car Face Detail bevásárlótáska (MINI Car Face Detail Shopper) kínál elegendő helyet, hosszú vállpántjainak köszönhetően pedig kényelmesen hordozható.

A kiváló minőségű, újrahasznosított nejlonból készült, vadonatúj MINI laptoptáska (MINI Laptop Bag) a párnázott belső kialakításnak köszönhetően utazás közben is megbízhatóan védi az okoseszközöket. Rendkívül praktikus: a hátoldalon elhelyezett nyitott rekesz lehetővé teszi, hogy a laptoptáska egy bőrönd teleszkópos fogantyújához is kényelmesen csatlakoztatható legyen.

Az új, 2024-es MINI Lifestyle Kollekció „Urban Series” laptoptáskái, utazótáskái és hátizsákjai a szőtt kialakításnak köszönhetően kényelmesen és biztonságosan tarthatók. A szőtt mintázat alapjai az új MINI modellcsalád műszerfalán található textilfelületek, így e stílusjegyekkel a márka rajongói mindenhová magukkal vihetik a MINI világának egy darabját.

Tovább az eredeti cikkre: Stílusos utazási kiegészítők MINI-rajongóknak

Vélemény, hozzászólás?