Minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon

Minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Szeretetteljes pillanatokkal és téli csodavilággal érkezik a Zwack Unicum Nyrt. legújabb…

A teljes cikk itt olvasható:
Minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Szeretetteljes pillanatokkal és téli csodavilággal érkezik a Zwack Unicum Nyrt. legújabb karácsonyi filmje. A novemberben debütáló reklámban egy ikonikus színészpáros, Haumann Máté, és édesapja, Haumann Péter idézik meg az ünnepi hagyományok varázslatát, a hazatérés és az együtt töltött idő örömét, valamint apák és fiaik kivételes kötelékét.

A karácsonyi időszak az együtt töltött időről és a valódi értékekről szól. Sokféleképpen ünneplünk, különbözhetnek a szokásaink és a családi tradíciók, ám ezek a momentumok mindenkinek egyaránt meghatározók. Ezt emeli ki a Zwack idei karácsonyi filmje is, rámutatva, hogy az otthon, amely biztonságot, megbecsülést és szeretetet ad, nemcsak egy fizikai helyszín lehet, hanem azt fogódzkodót jelenti az életünkben, amelyből a nehéz pillanatokban erőt meríthetünk, az örömteli momentumokat pedig még teljesebbé teszi.

„Különleges helyet foglal el a szívemben ez a reklámfilm, olyan emlékeket adott és idézett fel, amelyekre szeretettel tekintek vissza. Édesapám munkamorálja rendkívüli példaértékkel bír számomra, odaadására és kitartására mindig felnéztem. Ezt a tanítását viszem magammal tovább, igazi kincsként őrzöm”.  – mondta el Haumann Máté.

A legújabb karácsonyi film 2022. elején nem mindennapi helyszíneken, különleges technikával és izgalmas kamerabeállításokkal készült Nyitrai Márton rendezésében. A kreatív koncepció kidolgozását és a filmgyártás koordinálását a Nagoo+Eight ügynökség végezte Kádár Gergely kreatív igazgató és Nagy Zsolt Csaba ügyvezető igazgató irányításával. Az otthonos mesevilágot idéző pillanatokat a Magyar Vasúttörténeti Parkban forgatták, a lékhorgászat jelenetéhez greenboxot vettek igénybe. Az ünnepi varázslatot a hófödte téli tájképek és a harangok éneke teszi teljessé. 

 

„A családunk számára a karácsony mindig rendkívül fontos szerepet töltött be. A közös ünneplésekre édesapám teremtett lehetőséget, így mutatva példát számomra, én pedig boldogan folytatom a tradíciót. A világ különböző pontjain élünk és dolgozunk, ilyenkor jön el az idő, hogy újból hazatérjünk, köszönetet mondjunk szeretteinknek és együtt ünnepeljünk.” – mesélte el Zwack Sándor.

A meghitt események és a szívből jövő ajándékok a legfontosabb értékek hordozói. A Zwack Unicum Nyrt. büszke arra, hogy az ikonikus gyógynövénylikőr az ünnepi események állandó vendégeként generációkat köt össze, hiszen minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon.

Az idei karácsonyi kisfilm az alábbi linken érhető el: https://bit.ly/UnicumKaracsony2022

Tovább az eredeti cikkre: Minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon

Vélemény, hozzászólás?