A Lexus-szal mentik meg a világot a legújabb katasztrófafilmben

A Lexus-szal mentik meg a világot a legújabb katasztrófafilmben olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A vadonatúj Lexus NX Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley és…

A teljes cikk itt olvasható:
A Lexus-szal mentik meg a világot a legújabb katasztrófafilmben

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A vadonatúj Lexus NX Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley és Michael Peña oldalán szerepel Roland Emmerich rendező új, nagyszabású sci-fijében. A tét nem más mint a világ megmentése, amiből nem csupán a vadonatúj Lexus NX, hanem a Michael Peña megformált karakter, egy Lexus márkakereskedő is alaposan kiveszi a részét a film sztorija szerint.

A Lexus újabb izgalmas filmszerepet vállalt, ezúttal a Moonfall című új, nagyszabású, sci-fi katasztrófafilm autóipari partnereként, amely a nemzetközileg elismert rendező, a Függetlenség napját és a Holnaputánt is jegyző Roland Emmerich munkáját dicséri, és 2022 februárjában mutatkozik be a mozikban világszerte, Magyarországon feburár 3-án debütál.

A Moonfallban egy titokzatos erő kitéríti a Holdat a Föld körüli pályájáról, veszélybe sodorva az emberiséget. A vadonatúj Lexus NX kulcsszerepet játszik abban a hősies küldetésben, amelynek célja, hogy helyreállítsa a Holdat Föld körüli pályáján, és ezzel megmentse az egész világot. A Lexus kiemelt szerepet kapott a filmben. A vadonatúj NX modellt Charlie Plummer karaktere, Sonny Harper vezeti egy háromperces, akciódús jelenetben. A Lexus GX luxusterepjáró kormányzati autóként tűnik fel, amelyet Halle Berry karaktere, Jo Fowler használ. Ha mindez még nem lenne elég, Michael Peña karaktere, Tom Lopez egy Lexus-kereskedőt, és a film egyik jelenete az ő kereskedésében játszódik.

A Lexus a Moonfall marketingkampány keretein belül egy 30 másodperces „Élvezze az utazást!” című, koprodukciós reklámfilm is készült, amely a mozifilmből kivágott látványos akciójeleneteket felhasználva mutatja be az NX modellt.

A vadonatúj Lexus NX

Merész stílusa, intuitív technológiája és a kapcsolódás érzését nyújtó vezetési élménye tökéletes partnerré teszi az NX modellt egy ilyen nagyszabású kalandhoz. A Lexus prémium SUV-jának második generációja – amely most ünnepli piaci bevezetését Európa-szerte – új fejezetet nyit a Lexus márka történetében. Új irányokat hirdet a külső és az utastér kialakításában, új hajtásláncokat – köztük a Lexus első plug-in hibrid rendszerét – mutat be, új csatlakoztatott és biztonsági technológiákat vonultat fel, valamint előrelépést hoz teljesítmény tekintetében is, amellyel még közvetlenebb és élvezetesebb kapcsolatot biztosít az autó és vezetője között.

A Moonfall film háttértörténete

A „Moonfall” című filmben egy titokzatos erő kitéríti a Holdat a Föld körüli pályájáról, ezzel veszélybe sodorva az emberiséget. Alig hetekkel a becsapódás előtt, amikor a világ a megsemmisülése szélén áll, a NASA egyik vezetője és egykori űrhajósa, Jo Fowler (az Oscar-díjas Halle Berry) meg van győződve arról, hogy nála van a kulcs mindannyiunk megmentéséhez – de csak a múltjából ismert űrhajós, Brian Harper (Patrick Wilson, „Midway”) és egy összeesküvés-elmélet hívő, K.C. Houseman (John Bradley, „Trónok harca”) hisznek neki. Ezek a valószínűtlen hősök egy utolsó, lehetetlennek tűnő küldetést hajtanak végre az űrben, hátrahagyva mindenkit, akit szeretnek, de mindeközben rájönnek, hogy a Hold nem az, aminek eddig hittük.

A Moonfall a brit Moonfall LLP és a Centropolis Entertainment Inc. koprodukciója, a Huayi Brothers International és a Huayi Tencent Entertainment International, a Centropolis Entertainment produkciója, a Street Entertainment és az AGC Studios együttműködésében. Rendező: Roland Emmerich („A függetlenség napja”, „Holnapután” és „2012”); írta: Roland Emmerich, Harald Kloser és Spenser Cohen, producer: Roland Emmerich, p.g.a. és Harald Kloser, p.g.a.; a filmben szerepelnek többek között: Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak és Donald Sutherland.

A A Lexus-szal mentik meg a világot a legújabb katasztrófafilmben bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A Lexus-szal mentik meg a világot a legújabb katasztrófafilmben

Vélemény, hozzászólás?