SZÉPSÉGRIADÓ: A FOREO készlethiányra figyelmeztet anyák napja környékén

SZÉPSÉGRIADÓ: A FOREO készlethiányra figyelmeztet anyák napja környékén olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A vezető beauty-tech cég, a FOREO előre figyelmezteti kedves vásárlóit, hogy…

A teljes cikk itt olvasható:
SZÉPSÉGRIADÓ: A FOREO készlethiányra figyelmeztet anyák napja környékén

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A vezető beauty-tech cég, a FOREO előre figyelmezteti kedves vásárlóit, hogy a két legkeresettebb készüléke, a LUNA 3 és a LUNA 3 plus idén tavasszal, az egyik legkritikusabb időszakban, várhatóan anyák napja környékén előreláthatólag nem lesz elérhető. A világjárvány következtében globális mikrochip-válság alakult ki, ehhez még a sanghaji gyáruk logisztikai korlátozásai és a kínai hatóságok intézkedései is hozzájárultak. Ez a helyzet komoly problémát okoz a FOREO-nak termékei értékesítésében világszerte, hiszen bár a gyártás már zavartalan, szállítások határideje nem látható előre. 

Amióta a mikrochip-válság sújtja a világot, keményen dolgozunk azon, hogy lépést tudjunk tartani a kereslettel, de a jelenlegi helyzet azt vetíti előre, hogy egy ilyen fontos és nagy ünnepen, mint például anyák napján, valóban gondok lehetnek a legkelendőbb termékeinkkel kapcsolatban. Ahogy más hasonló helyzetekben tettük, a FOREO-nál is rugalmasak vagyunk, és igyekszünk a lehető legjobban alkalmazkodni mindenhez. Azt javasoljuk vásárlóinknak, akik most a LUNA 3 és LUNA 3 plus bestseller készülékeink megvásárlásán gondolkodnak, hogy minél hamarabb ütemezzék be a vásárlást.” – mondja Vladimir Cuturilo, a FOREO kelet-európai igazgatója.

Figyeld a bestsellereinket!

A LUNA 3 az első okos arcápoló készülék, amely a szónikus pulzálásoknak köszönhetően egyszerre tisztítja mélyrehatóan a bőrt és küzd a ráncok ellen. Az ultra higiénikus szilikon sörtékkel a bőr mélyebb rétegeiben hatol, onnan a szennyeződéseket a felszínre hozza, és azok akár 99,5%-át hatékonyan eltávolítja. A készülék használatával a bőrápoló termékek mélyebben és hatékonyabban szívódhatnak fel. A LUNA 3 hátoldalán található szilikon barázdákat feszesítő masszázsra vethetjük be, amelyek formában tartják és ragyogóvá varázsolják bőrünket.

Ha valami rendkívülire vágynánk, hogy felturbózzuk az arcfiatalítási rutinunkat, elég a FOREO LUNA 3 plusra bízni magunkat. A “plusz” itt további “szépséges” előnyök egész sorát jelenti. Műtéti beavatkozás nélkül megemeli, és feszesíti az arcbőrt, mintha professzionális kezelésen jártunk volna, miközben alapos és mély arctisztító rutinban kínál. A készülékbe épített termoterápiás technológia mély és professzionális arctisztítást biztosít: a “tisztító program” 8 hőponttal rendelkezik, amelyek a megfelelő tisztítási hőmérsékletet elérve tökéletesen eltávolítják a szennyeződéseket a pórusokból. A készülék javítja a vér mikro keringését is.

A LUNA készülékek megvásárlása hosszú távú, okos befektetés, mivel a luxus spa szintjéhez hasonló kezeléseket biztosítanak, otthonunk kényelmében!

Tovább az eredeti cikkre: SZÉPSÉGRIADÓ: A FOREO készlethiányra figyelmeztet anyák napja környékén

Vélemény, hozzászólás?