Már elérhető a BitMEX Mobile applikáció

Már elérhető a BitMEX Mobile applikáció olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Lite verzióban szereplő kriptovásárlási, eladási és átváltási funkciók mellett, a…

A teljes cikk itt olvasható:
Már elérhető a BitMEX Mobile applikáció

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A Lite verzióban szereplő kriptovásárlási, eladási és átváltási funkciók mellett, a továbbfejlesztett BitMEX mobilalkalmazással a felhasználók képesek akár út közben is derivatív ügyletekkel és spot párokkal kereskedni. 
  • A BitMEX továbbra is folyamatosan fejleszti termékeit és új, további funkciókkal látja el, amelyek hamarosan elérhetővé válnak az alkalmazásban.

Két hónappal a Lite verzió elindítása után az ikonikus kriptokereskedési platform, a BitMEX most bemutatta mobilalkalmazásának új, továbbfejlesztett verzióját, amely mostantól spot és kripto-derivatív kereskedési funkciót is tartalmaz. Az alkalmazást használók bárhonnan kereskedhetnek, nyomon követhetik a nyitott pozíciókat és az ármozgást is akár a nap 24 órájában bármikor. 

A BitMEX Mobile – amely az App Store-ban ”BitMEX: Buy Bitcoin & Crypto” néven érhető el – szabadságot és rugalmasságot biztosít a felhasználóknak, hogy bármikor és bárhol kezelhessék nyitott pozícióikat. Az alkalmazás fő jellemzői közé tartozik a kriptók vásárlási, eladási és konverziós képessége. Ezen felül, a „Markets” eszközzel a felhasználók nyomon követhetik a gyors piaci mozgásokat, pár másodperc alatt megtalálhatják a kripto-derivatív és spot lehetőségeket, illetve gyorsan és egyszerűen létrehozhatnak egyéni figyelőlistákat.  

Az új “Trade” részben a mobil kereskedők ellenőrizhetik a nyitott megbízások legfontosabb adatait, valamint törölhetik azokat, ha szükséges. Továbbá betekintést ad a valuták vagy spot-párok aktuális státuszának részleteibe, mint például a nem realizált nyereség/veszteség (PnL), a részvény megtérülésének százalékos aránya (ROE%), realizált nyereség/veszteség (PnL), automatikus tőkeáttétel-csökkentés (ADL) és margin mód (izolált/kereszt margin). 

Alexander Höptner, BitMEX CEO szerint “az új applikációnkkal nagymértékben kiterjesztjük mobil-jelenlétünket és a BitMEX kereskedési élmény könnyebben hozzáférhető lesz, mint korábban bármikor. A közösségünket szem előtt tartva terveztük az új alkalmazást és büszkék vagyunk arra, hogy elérhetővé tettük a BitMEX kulcsfunkcióit kényelmes, mobilon használható formában”  

A kripto-platform továbbra is folyamatosan fejleszti új termékeit, és a BitMEX Mobile hamarosan új funkciókkal egészül ki, mint például a biometrikus bejelentkezés vagy BMEX Token lekötése az appon keresztül. 

A BitMEX Exchange alkalmazás új kereskedési funkciójának elindítása egy újabb nagy mérföldkő a kripto-platform számára a Spot tőzsde májusi elindítása után. A BitMEX idén új valutákkal, a Spot tőzsde májusi elindításával, valamint csak idén 22 új derivatív szerződéssel bővítette termékkínálatát, és továbbra is biztonságos, megbízható és élvezetes kereskedési élményt nyújt minden kereskedéstípushoz.

A továbbfejlesztett BitMEX Mobile-t 2022. júliusától lehet letölteni az Android Playstore és az iOS App Store felületeiről.  

Tovább az eredeti cikkre: Már elérhető a BitMEX Mobile applikáció

Vélemény, hozzászólás?