Ki mondta, hogy Bruce Willis-nek nem áll jól a piros? 

Ki mondta, hogy Bruce Willis-nek nem áll jól a piros?  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Harmadszorra is a magyar energiaitalmárka reklámarca lesz hollywoodi világsztár Bruce Willis-ről…

A teljes cikk itt olvasható:
Ki mondta, hogy Bruce Willis-nek nem áll jól a piros? 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Harmadszorra is a magyar energiaitalmárka reklámarca lesz hollywoodi világsztár

Bruce Willis-ről ismeretes, hogy rendszeres HELL fogyasztó, és ez nem csak annak köszönhető, hogy immáron négy éve dolgozik együtt a magyar márkával. Az amerikai színészlegenda a mai napig rendszeresen kéri az utánpótlást az energiaitalokból, és nála van például az egymilliárdodik doboz is, amit kimondottan nagy becsben tart.

A piacvezető magyar energiaital márka büszke arra, hogy Bruce Willis az otthoni hűtőjében is mindig tart egy jó adag HELL-t. A tavalyi évben a színész éppen az USA-ban található Georgia államban forgatta legújabb akciófilmjét, amikor ráébredt arra, hogy nincs nála elegendő a kedvencéből. Mivel a forgatásnak helyszínt adó amerikai kisváros környékén nem volt kapható az ördögfejes energiaital, Willis visszafordíttatta magángépét New Yorkba, hogy az otthoni HELL készletből hozasson utánpótlást.

A gyümölcsöző együttműködésből már eddig is izgalmas reklámkampányok születtek, így nem csoda, hogy újabb szerződéshosszabbításra került sor. Bruce Willis további 2 évig még biztosan HELL-esként néz vissza ránk világszerte, és bevállalós képekkel emeli a tétet! 

„A HELL ENERGY nem titkolt célja, hogy fiatalítsa célcsoportját, ebben pedig óriási szerepe lesz Bruce Willis-nek is a következő két évben. Az amerikai színészről az eddigiekhez képest sokkal vagányabb képek készültek. Azt gondolom, az eredmény önmagáért beszél!” – mondta el Schmidt Krisztián a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója az új kampánykreatívok kapcsán.

A még mindig kiváló formában lévő Bruce Willis legújabb „felfedezettje” a HELL portfólióból a FOCUS nevű termék, amelyet elmondása szerint gyakran a filmszövegek tanulása közben is fogyaszt. 

Tovább az eredeti cikkre: Ki mondta, hogy Bruce Willis-nek nem áll jól a piros? 

Vélemény, hozzászólás?