Már lehet jelentkezni az LG nemzetközi innovációs versenyére

Már lehet jelentkezni az LG nemzetközi innovációs versenyére olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az LG Electronics (LG) elindítja A jövő otthona című globális innovációs…

A teljes cikk itt olvasható:
Már lehet jelentkezni az LG nemzetközi innovációs versenyére

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az LG Electronics (LG) elindítja A jövő otthona című globális innovációs versenyt (LG Future Home Global Innovation Challenge). A startupokat és gyors ütemben növekvő vállalkozásokat célzó felhívás olyan innovációkat és megoldásokat keres, amelyek hozzájárulhatnak a kényelmesebb, egészségesebb, összekapcsolt otthonok megteremtéséhez.

Az április 7-8. között megrendezett Alpha Wolves Summit egy különleges esemény, amelynek a házigazdája a Wolves Summit, a közép- és kelet-európai befektetők és technológiai vállalatok hibrid platformja. A kezdeményezés célja, hogy a technológiai iparág ismert szereplőit pénzügyi alapkezelőkkel és ígéretes induló vállalkozásokkal kapcsolja össze. Az LG és a Wolves Summit szorosan együttműködtek A Jövő otthona verseny szervezőpartnereiként.

A várakozások szerint a világ minden táján nagy érdeklődést kelthet a verseny, amelynek során a pályázók feladata, hogy olyan innovációs ötleteket mutassanak be, amelyek javíthatják az életminőséget és az otthoni felhasználói élményt. A nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy együtt dolgozzanak a vállalat új kockázati befektetési részlegével, az LG Future Home üzletággal, valamint erőforrást és finanszírozást kapnak koncepcióik és vállalkozásuk továbbfejlesztéséhez. Az új kezdeményezés emellett kiváló lehetőséget ad a szolgáltatásukkal vagy termékükkel a piacra lépéshez közeledő startupoknak arra, hogy további befektetőket vonzzanak be. A legjobb 10 döntős ugyanis meghívást kap a Wolves Summit kiemelt éves konferenciájára, amelyet május 24. és május 27. között, a lengyelországi Wroclawban rendeznek meg.

A Jövő otthona verseny pályázóinak olyan megoldásokat kell bemutatniuk, amelyek kifejezetten a verseny négy kategóriájának — Új funkciók, kiegészítők vagy szolgáltatások a továbbfejleszthető LG termékekhez; Új életmód-trendekre reflektáló háztartási gépek; Innovációk a háztartási gépek alapanyagaiban, alkatrészeiben vagy vezérlésében; A háztartási gépek jövőbeli átalakulása — egyikéhez kapcsolódnak.

„Izgatottan várjuk, hogy a Wolves Summittal együttműködve elindítsuk A Jövő otthona innovációs versenyt, illetve, hogy szorosan együtt dolgozzunk a nyertes csapatokkal azért, hogy intelligens és a kényelmet elősegítő megoldásokat alkothassunk az otthonok számára” — mondta Oh Sai-kee, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának ügyvezető alelnöke, a kutatás-fejlesztési központ vezetője. „A továbbiakban is támogatjuk a nyílt innovációt, és hasonló gondolkodású partnereket keresünk, hogy különleges élményeket és jobb életet kínáljunk mindenki számára.”

A Jövő otthona versenyre április 8-tól május 9-ig adhatják le pályázataikat az érdeklődők.

A Már lehet jelentkezni az LG nemzetközi innovációs versenyére bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Már lehet jelentkezni az LG nemzetközi innovációs versenyére

Vélemény, hozzászólás?