Egy hét és kezdődik az EFOTT!

Egy hét és kezdődik az EFOTT! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Egyetemi barátok, önkiszolgáló sörcsapoló gép, Akon, a Halott Pénz és a…

A teljes cikk itt olvasható:
Egy hét és kezdődik az EFOTT!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Egyetemi barátok, önkiszolgáló sörcsapoló gép, Akon, a Halott Pénz és a Velencei-tó

Egyetemi barátok, önkiszolgáló sörcsapoló gép, Akon, a Halott Pénz és a Velencei-tó – Velencei-tó, 2022. július 6. – Egy hét múlva startol a legszerethetőbb, legzöldebb, leghűsítőbb nyári zenei fesztivál, ahová biciklivel is lehet érkezni, ahol önkiszolgáló sörcsapoló géppel kerülhető el a sorban állás és ahol mindenki komposztálhatja hulladékát is. Napközben csobbanás, sport, pihenés egykori és leendő egyetemi barátokkal, este pedig Akon, John Newman, Regard, Riton, Halott Pénz, Wellhello, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, Irie Maffia, Honeybeast és még sokan mások – ez az EFOTT!

Világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja látogatóit az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja, az EFOTT a Velencei-tónál július 13-17. között.

Már csak egy hét, és két kültéri színpaddal, két arénával, számtalan zenei színpaddal, család- és hallgatócentrikus programokkal, valamint rengeteg meglepetéssel startol a hallgatóbarát fesztivál, amely többek között még arra is ügyel, hogy a magyar fesztiválokon eddig sosem látott önkiszolgáló sörcsapoló géppel könnyítse meg a bulizást a fiataloknak. Sorban állás helyett így még több idő juthat a fürdőzésre, a sportokra, a baráti beszélgetésekre vagy éppen az alapozásra Akon, John Newman, Regard, Riton, Azahriah, BSW vagy éppen Korda György és Balázs Klári koncertje előtt.

A legzöldebb nyári fesztivál abban is segíti a fiatalokat, hogy a bulizással ne hagyjanak ökológiai lábnyomot: a biológiailag lebomló hulladékot közösen komposztálhatják, ideértve a poharakat, tányérokat és evőeszközöket.

Aki nyugodtabb kikapcsolódásra vágyik, például öregdiákként korábbi egyetemi barátaival szeretne ünnepelni, azt az Alumni Fiktív Music Stage-en színvonalas jazz, blues, funk, hip-hop, latin, reggaeton és soul koncertek, valamint bor- és koktélkülönlegességek és különleges gasztronómiai élmények várják.

Az EFOTT tehát nemcsak esti bulik sorozata, hanem egy egyedülálló élmény, ahol a kapcsolt programok, a kiállítók, a nappali aktivitások folyamatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítanak. Idén a fesztivál minden aktivitása azt mutatja meg: egyetemistának lenni menő. A nappali programokat összefogó UNIverzum egy olyan találkozási pont lesz, ahol mindenki megtalálja a már meglévő vagy a jövőbeli egyetemi haverokat.

Részletes program: https://efott.hu/programok/

Időpont: 2022. július 13-17.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/

Tovább az eredeti cikkre: Egy hét és kezdődik az EFOTT!

Vélemény, hozzászólás?