Erre számíthat A Nagy Ő választottja

Erre számíthat A Nagy Ő választottja olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Október 9-én 21:25-kor kezdetét veszi a Bachelor – A Nagy Ő…

A teljes cikk itt olvasható:
Erre számíthat A Nagy Ő választottja

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Október 9-én 21:25-kor kezdetét veszi a Bachelor – A Nagy Ő legújabb évada a TV2 műsorán. A nagysikerű párkereső reality-ben ezúttal az ország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán vállalkozott arra, hogy egy tévéműsorban keresse meg szíve hölgyét. Az, hogy megtalálja-e, azon a 17 mindenre elszánt nőn múlik, akik az idei évadban minden eszközzel igyekeznek meggyőzni őt arról, köztük van az igazi! Luxus környezet, hamis mosolyok, valódi könnyek, dráma, intrika, és persze váratlan fordulatok: ezek várják a Bachelor – A Nagy Ő nézőit idén ősszel is a TV2 képernyőjén.

Tóth Dávid és Árpa Attila után egy milliárdos üzletember keresi szíve választottját az egyik legnépszerűbb társkereső reality-ben. Jákob Zoltán a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat, 2023-ban az év 39. leggazdagabb embere. Eredeti szakmáját tekintve építészmérnök, tíz éve pedig ingatlanberuházóként is jelen van a magyar ingatlanpiacon. Zoltán személyével így a felső tízezer luxusa is megérkezik a műsorba: a felvételek a varázslatos, ötcsillagos Botaniq Turai Kastélyban zajlottak, káprázatos hangulatot teremtve már az első forgatási naptól.

De nemcsak a helyszín, a tartalom is megújul: Zoltán, hogy megismerje a versenyzőket, különleges randevúkat szervez Magyarországon és külföldön, ahová magángépen viszi a kiválasztott hölgy(ek)et. Fontos és titokzatos új szimbólum borzolja a kedélyeket már az első epizódban: mi lehet a Hazatérés Kulcsa? Jó, vagy rossz vár arra, aki megkapja? Mire jó a sárga rózsa?

Ami viszont nem változik: a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna idén is segíti a Nagy Őt, hol információval, hol női megérzéssel, olykor pedig szakértők bevonásával. Vajon kik azok a nők, akik nem tiszta szándékkal érkeztek? Mit gondolnak ők egymásról és a Nagy Őről?

A rózsaceremóniák során Zoltán pedig meghozza a legfontosabb döntést: ki megy és ki marad?

Október 9-től, hétköznap esténként minden kiderül!

A Erre számíthat A Nagy Ő választottja bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Erre számíthat A Nagy Ő választottja

Vélemény, hozzászólás?