Új sorozat érkezik a TV2-re

Új sorozat érkezik a TV2-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az Összetört szívek középpontjában a Törökországban még ma is gyakori előre…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sorozat érkezik a TV2-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az Összetört szívek középpontjában a Törökországban még ma is gyakori előre eltervezett házasság hagyománya áll.

A történet két nagy múltú család, a Sancakzade és a Vartoglu család gyermekeiről szól. Ferit és Hande szinte együtt nőnek fel, a két család már kisgyermekkorukban egymásnak szánja őket. A fiatalok pedig elfogadják, hogy ha a föld a földdel, a pénz a pénzzel házasodik, akkor mindenki csak jól járhat. Már az esküvőjük napját is kitűzik, amikor Ferit azzal szembesül, hogy a menyasszonya, Hande megcsalja őt. Ráadásul a férfi barátjával. Ferit lemondja az esküvőt és útban Isztambul felé, véletlenül belebotlik Asyébe. Az életvidám fiatal lány, totál ellentéte gyerekkori választottjának. Mivel a szülei már korán meghaltak, így egyedül tartja fenn magát, és bőven vannak tervei a jövőben is. A két fiatal egy mindkettőjük számára kedvező szerződést köt, így aztán az esküvőn meglepő módon két menyasszony és egy vőlegény jelenik meg. Hogy mit szól ehhez a tekintélyes rokonság? És mi lesz a csalfa menyasszonnyal? Szeptember 26-ától kiderül a TV2 műsorán. A Remények földje új időpontban lesz látható, 17:20-kor, előtte pedig 16:45-kor elindul az Összetört szívek.

A főszerepekben a Tiltott gyümölcsből ismert Gökhan Alkan (Ferit), valamint Yagmur Tanrisevsin (Ayse), Merve Cagiran (Hande) és Toprak Can Adigüzel (Yaman) láthatók. De feltűnik a sorozatban Mahir Günsiray is a Fazilet asszony lányaiból.

A szereplőknek a magyar szinkron népszerű színészei kölcsönzik a hangjukat, többek között: Szatory Dávid, Csibi Gergely, Gáspár Kata, Gyöngy Zsuzsa, Kőszegi Ákos, Pekár Adrienn, Kovács Nóra, Kelemen Kata, Bozsó Péter, Sallai Nóra.

Összetört szívek szeptember 26-tól minden hétköznap 16.45-kor a TV2 műsorán.

A Új sorozat érkezik a TV2-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sorozat érkezik a TV2-re

Vélemény, hozzászólás?