Egyesítik az HBO Max-ot és a Discovery+-t

Egyesítik az HBO Max-ot és a Discovery+-t olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Összeolvasztja két streamingszolgáltatását a Warner Bros. Discovery, az amerikai piacon már…

A teljes cikk itt olvasható:
Egyesítik az HBO Max-ot és a Discovery+-t

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Összeolvasztja két streamingszolgáltatását a Warner Bros. Discovery, az amerikai piacon már jövő nyáron érkezik az új platform, a világ többi részén még kicsit várni kell majd. A lépés része annak a 3 milliárd dolláros megtakarítási tervnek, amiről a cég vezetője, David Zaslav beszélt, és ami több produkció végét is jelentette.

Arról már korábban is érkeztek hírek, hogy a Warner Bros. Discovery létrejöttével a cég két streaming platformja, az HBO Max és a Discovery+ egyesül majd, azonban a társaság friss üzleti eredményeinek bemutatását követő tájékoztatón David Zaslav már hivatalosan is bejelentette ezt a lépést. Azt egyelőre nem közölték, hogy mi lesz az új platform neve, azonban az már kiderült, hogy az Egyesült Államokban már jövő nyártól ezt teszi majd elérhetővé a társaság.

A tervek szerint 2023-ban még a dél-amerikai térségben indul majd el az egyesített szolgáltatás, míg Európába 2024 elején érkezik majd el a változás, legalábbis azokra a piacokra, ahol már van HBO Max, mint nálunk is.

A megtakarítási terv részeként került le az HBO Max kínálatából a Besúgó című magyar sorozat és több más, a régióban készült széria is. De jókora meglepetést okozott a cég azzal is, hogy az első körben mozikba szánt Batgirl című filmet, amire már elköltöttek 90 millió dollárt és majdnem készen volt, szintén elkaszálták.

A Warner Bros. Discovery tervei szerint 2025-ig 130 milliósra növelnék a streaming előfizetőik számát, ez azt jelentené, hogy a következő bő három évben közel 40 millió új ügyfelet kellene toborozniuk.

A Egyesítik az HBO Max-ot és a Discovery+-t bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Egyesítik az HBO Max-ot és a Discovery+-t

Vélemény, hozzászólás?