Itt a fesztiválszezon! Benne vagy a buliban?

Itt a fesztiválszezon! Benne vagy a buliban? olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

  Találkozzunk Kolorádóban! Benne vagy a buliban? Akkor készítsd össze a…

A teljes cikk itt olvasható:
Itt a fesztiválszezon! Benne vagy a buliban?

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

 

Találkozzunk Kolorádóban!

Benne vagy a buliban? Akkor készítsd össze a cókmókjaid, vedd fel a legkényelmesebb ruhád és találkozz velünk július 1-én, pénteken a Kolorádó fesztivál szépségszalonjában!

Ismerd meg legszuperebb fesztiválbarát termékeinket, tudj meg még többet a Lush filozófiájáról, törekvéseiről és innovációiról, sőt, ha szemfüles vagy, még néhány látványos kendőcsomagolási-technikát is elleshetsz tőlünk a nap folyamán!
Fókuszban a tudatosság
Ahogyan egyre nagyobb a társadalmi tudatosság a klímaváltozással kapcsolatban, sokan hagyjuk el a műanyag flakonokat, és váltunk inkább pucér termékekre. A csomagolás csökkentése olyan dolog, amin a Lush már hosszú-hosszú évek óta dolgozik.
(Megújult újrahasznosítási programunkról itt olvashatsz.)
Éppen ezért most pénteken a ReCreativity csapatának tagja, Janka is velünk tart, hogy ellásson titeket újrahasznosítási módszerekkel, kreatív megoldásokkal és segítsen a környezettudatos attitűd elsajátításában.
Látogass el hozzánk!
Mikor?
2022. július 1. – 12:00 és 18:00 közöttHol?
Kolorádó fesztivál – Szépségszalon (39)

Kendőcsomagolás workshopok:
12:30 – 13:00
13:30 – 14:00
15:30 – 16:00
16:30 – 17:00
Ezt tedd a neszesszeredbe!
Akár kezdő fesztiválozó vagy, akár rendszeres látogató, ezek a szépségápolási termékek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egész idő alatt frissnek érezd magad.
Kedvenceidet megtalálod az üzleteinkben, a webshopon, sőt, Wolt applikáció segítségével azonnal házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!
Montalbano
Szilárd sampon
3 690 Ft / 55g
Hajad ragyogása szintet lép, ha ezt a friss citromlével és rozmaringabszolúttal készült szilárd sampont használod.

Parafatégely
Terméktartó
2 990 Ft / db
A 100%-ig természetes, többször használható és biológiailag lebomló parafatégely karbonpozitív csomagolási megoldás. Szárazon tartja a szilárd samponjaidat és gondoskodik róla, hogy tovább kitartsanak.

Karma
Szappan
2 490 Ft / 100g
Ez a földes pacsulival és indiaicitromfű-olajjal illatosított szappan az elmédet és a bőrödet is megtisztítja. Habosítsd fel, és szívd be mélyen a mámorító, pozitív rezgéseket, miközben tisztulsz és öblítesz!

No Drought
Száraz sampon
5 990 Ft / 115g
Masszírozz egy keveset a fejbőrödbe és a hajadra, majd fésüld ki. Ideális, ha két hajmosás között gyors felfrissülésre vágysz.

Refresher
Fogkrémtabletta
2 690 Ft / 50g
Ez a gyümölcsös-citrusos ízű szódabikarbónás formula gyengéden, ám hatékonyan dolgozik még a mélyebb felszíni elszíneződéseken is, ez adja a formula fehérítő erejét és folteltávolító hatását.
Zing!
Szájfrissítő tabletta
2 690 Ft / 45g
Ébreszd fel az ízlelőbimbóidat a grépfrút, a narancs és a kubebaolaj stimuláló erejével, na meg egy csipetnyi himalájai sóval! Beindítja a reggelt, vagy feldob a nap során.
The Greeench
Dezodor
4 190 Ft / 75g
Gyógynövényes felfrissülés.
Szórd a tenyeredbe, és dörzsöld a száraz, tiszta hónaljaidra. Ennyi, ilyen egyszerű!

Dirty
Testpermet
8 000 Ft / 200ml
Menta, tárkony és szantálfa.
Fújd be vele az egész tested, kihagyva a hónalj területét, és élvezd a hűsítő és frissítő élményt.
Fighting Animal Testing
Sminktáska
5 790 Ft / db
Ez a biopamutból készült sminktáska, amelyre az Isle of Wight szigetén működő Rapanui nyomja a mintát, utazáshoz tökéletes méretű a személyes kincseid számára.

A Kolorádóról
Kolorádót a közönség teszi azzá, ami: egy befogadó és kreatív térré. Ahol a városi élményből kiszakadva új gondolatokkal, zenékkel találkozhatsz. A fesztivál Budapest belvárosától 40 percre kerül megrendezésre, a budai hegyek között, az erdő mélyén egy cserkészparkban. Közel, de mégis pont elég távol ahhoz, hogy kiszakadj a városi létből.
Napközben workshopokon, színházi előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken vehetsz részt, estétől pedig nagyszínpados koncerteken tombolhatsz és barangolhatsz az erdőbe rejtett bulikban hajnalig.

Tovább az eredeti cikkre: Itt a fesztiválszezon! Benne vagy a buliban?

Vélemény, hozzászólás?