Hetven A380-as vet már be az Emirates, olyan erős a nyári szezonja

Hetven A380-as vet már be az Emirates, olyan erős a nyári szezonja olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága a járvány előtti hálózatának 90 százalékán…

A teljes cikk itt olvasható:
Hetven A380-as vet már be az Emirates, olyan erős a nyári szezonja

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága a járvány előtti hálózatának 90 százalékán újraindította járatait, és a gyorsan növekvő kereslet miatt már 70 A380-as óriásgépet állított újra forgalomba.

Az Emirates idén júliusban és augusztusban több mint 24 ezer menetrend szerinti utasjáratot indít a világ 129 repülőteréről, köztük Budapestről. A zökkenőmentes utazás érdekében a légitársaság összehangolta működését a repülőterekkel. A Dubajba látogatók, vagy a városon keresztül tovább utazók például a gyors biometrikus ellenőrzőpontoknak, valamint a mobil, online, otthoni, és self-check in szolgáltatásoknak köszönhetően könnyedén átjuthatnak az indulási és érkezési pontokon.

A dubai légitársaság nagy utasforgalomra számít, ezért egyre több vonalon állítja újra forgalomba a közkedvelt, kétszintes A380-as repülőit. Idén nyáron az óriásgépek már több mint 30 városba, köztük népszerű ázsiai, közel-keleti, afrikai úticélokra is közlekednek: Mauritius, Bangkok, Johannesburg, Mumbai, Szöul, augusztus 1-jétől pedig Sydney-be is.

Az Emirates mostanra járvány előtti hálózatának több mint 90 százalékára repül újból és heti 2475 járatot üzemeltet, melyeken 140 Boeing 777-es és 70 A380-as repülőgép közlekedik. A forgalmat az is növeli, hogy idén nyáron rendezik meg az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb bevásárló és szórakoztató rendezvényét, a The Dubai Summer Surprises, amely rendezvények és családi programok, exkluzív vásárlási lehetőségek, nyereményjátékok és akciók tömkelegével várja a látogatókat.

Tovább az eredeti cikkre: Hetven A380-as vet már be az Emirates, olyan erős a nyári szezonja

Vélemény, hozzászólás?