Gyűjts Csillagokat és töltsd meg a poharadat ajándék italokkal!

Gyűjts Csillagokat és töltsd meg a poharadat ajándék italokkal! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Megújult a Starbucks® Rewards hűségprogramja A csillagok megmutatják a helyes utat,…

A teljes cikk itt olvasható:
Gyűjts Csillagokat és töltsd meg a poharadat ajándék italokkal!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Megújult a Starbucks® Rewards hűségprogramja

A csillagok megmutatják a helyes utat, beragyogják a legsötétebb órákat, kívánságokat teljesítenek, a Starbucks kávézókban pedig még ennél is többre képesek, kedvezményeket és ingyen italokat jelentenek. A kávézólánc, vendégei igényeire reagálva, megújította Starbucks® Rewards hűségprogramját, így mostantól úgy gyűjtheted a csillagokat, hogy nem szükséges előre feltöltened a Starbucks kártyát.  

Mindenkinek járnak a Csillagok

A Starbucks egyszerűbbé és többek által elérhetővé tette hűségprogramját. Míg a Starbucks® Rewards tagok korábban az előre feltöltött hűségkártyáik használata után kaptak Csillagokat, vagyis hűségpontokat, az újítás révén ehhez már nem lesz szükségük feltöltött egyenlegre.  

A vendégeknek nincs más dolguk, csak regisztrálni Starbucks kártyájukat a Starbucks honlapján. A hagyományos Starbucks kártya feltöltésére így már nem lesz szükséges, azonban azok, akik ezt részesítik előnyben, azok továbbra is használhatják a kártyáikat a megszokott módon. 

„Sokan kérték, hogy a Csillagokat előrefeltöltés nélkül is gyűjthessék, hogy ezáltal ingyen italokkal ajándékozhassuk meg őket. Mi pedig most ennek teszünk eleget, hiszen hűségprogramunk mindig is arról szólt, hogy még többet adjunk vendégeinknek, legyen szó akár kedvezményekről, akár a kényelmesebb használatról. Bízunk abban, hogy az új megoldásnak köszönhetően még többen csatlakoznak majd a Starbucks® Rewards-hoz, hiszen a Csillagok mindenkinek járnak” – mondta Nyéki Fanni, a Starbucks Magyarország brand managere.

Az ég és a Starbucks-élmény is szebb Csillagokkal 

Valamennyi vásárláskor, amikor a vendégek a Starbucks® Rewards kártyájukat használják, minden elköltött 160 forint után 1 Csillagot kapnak. Amint elérik a 100 Csillagot, a kávézólánc ajándék itallal kedveskedik, 200 csillag után pedig Arany fokozatú tagokká válnak, ami számtalan kedvezménnyel jár, többek között extra espresso shotot, ingyenesen szirupot vagy tejszínhabot választhatnak az italukhoz, születésnapjuk alkalmából pedig a kávézólánc vendégei kedvenc italukra vagy desszertjükre. Az hűségprogram tagjai további számos izgalmas, csak számukra elérhető ajánlatot élvezhetnek, mint például a szezonális italokhoz való korai hozzáférést. A megújult Starbucks® Rewards további részletei a hűségprogram oldalán találhatóak.

Tovább az eredeti cikkre: Gyűjts Csillagokat és töltsd meg a poharadat ajándék italokkal!

Vélemény, hozzászólás?