SkyShowtime: A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában)

SkyShowtime: A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A SkyShowtime bemutatja A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat…

A teljes cikk itt olvasható:
SkyShowtime: A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában)

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A SkyShowtime bemutatja A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat hivatalos előzetesét, és bejelenti a bemutató dátumát
  •  Az Amor Towles népszerű regénye alapján készült minisorozat Ewan McGregor főszereplésével április 18-tól érhető el – kizárólag a SkyShowtime-on 
  • Nézd meg az előzetest ITT

A SkyShowtime ma bemutatta az új 8 részes sorozat, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában)  hivatalos előzetesét. A sorozat április 18-tól kizárólag a platformon érhető el, rögtön három résszel.

Amor Towles azonos című, nemzetközi sikerregényének adaptációja, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat Alexander Rostov grófról szól – akit az Emmy®- és Oscar®-díjas Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakít –, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. Az azonnali kivégzéstől ugyan megmenekül, de egy szovjet bíróság a pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halállal fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek – és a szálloda ajtaján túl leperegnek az orosz történelem legviharosabb évtizedei – a hotelen belül, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. Új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékére.

A sorozat főszereplői McGregor mellett: Mary Elizabeth Winstead (Ahsoka, Kate, Birds of Prey), aki az elbűvölő, önerejéből lett filmszínésznőt, Anna Urbanovát alakítja; Alexa Goodall (The Devil’s Hour, Lockwood and Co), aki a gróf fiatal barátja, Nina szerepét játssza; Johnny Harris (Without Sin, This is England ’86), aki a titkosrendőrség folyton összezavarodó tisztje, Osip szerepében látható és Fehinti Balogun (Dune, I May Destroy You), aki a gróf legjobb egyetemi barátjának, Mishkának a szerepében tűnik fel. További szereplők: Leah Harvey (Foundation), Paul Ready (Motherland, The Terror), John Heffernan (Becoming Elizabeth, The Pursuit of Love), Lyès Salem (Coupez, Abou Leila), Björn Hlynur Haraldsson (Lamb, The Witcher), Dee Ahluwalia (Consent, Sex Education), Anastasia Hille (I Hate Suzie Too), Daniel Cerqueira (Judy), Leah Balmforth (Silent Roar), Billie Gadsdon (One Day) és Beau Gadsdon (The Crown).

Az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozatot a Lionsgate Television készítette a Paramounttal együttműködésben. A sorozat vezető producere és sorozatfelelőse Ben Vanstone (All Creatures Great and Small, The Last Kingdom). Ez az első olyan produkció, amely a Lionsgate és Tom Harper cége, a Popcorn Storm Pictures közreműködésével készült. Harper (War and Peace, Peaky Blinder) szintén vezető producerként vett részt a sorozat elkészítésében Ewan McGregor, Sharon Hughff, (Three Pines), Pancho Mansfield (Queen of the South), a Moonriver TV alapítója, Xavier Marchand (Nautilus,Mrs. Harris Goes to Paris) és a regény New York Times-sikerlistás írója, Amor Towles mellett. A BAFTA®-díjas és Emmy-jelölt rendező, Sam Miller (Surface, I May Destroy You, Luther) az egyes epizódokrendezőjeként és vezető producereként működött közre. Sarah O’Gorman (The Witcher, The Last Kingdom) rendezőként is részt vett a produkcióban.

A sorozat forgalmazója a Paramount Global Distribution.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamintwww.skyshowtime.com/hu honlapon. 

Tovább az eredeti cikkre: SkyShowtime: A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában)

Vélemény, hozzászólás?