Megvan az engedély, hozzánk is jön az új streaming szolgáltatás

Megvan az engedély, hozzánk is jön az új streaming szolgáltatás olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Teljes körű hatósági jóváhagyást kapott a Comcast Corporation és a ViacomCBS…

A teljes cikk itt olvasható:
Megvan az engedély, hozzánk is jön az új streaming szolgáltatás

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Teljes körű hatósági jóváhagyást kapott a Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. közös streaming vegyesvállalata, a SkyShowtime és a tervek szerint az idei év egy későbbi időpontjától kezdődően több mint 20 európai országban, 90 millió háztartás számára elindítják a szolgáltatást. A megoldás a magyar felhasználók számára is elérhető lesz.

A SkyShowtime több mint 10 ezer órányi szórakoztató tartalmat kínál majd minden műfajból és minden nézői csoport számára, magába foglalva fikciós sorozatokat, vezető franchise-okat, premier filmeket, gyerek- és családi tartalmakat, helyi gyártású műsorokat, dokumentum tartalmakat és még sok más műsort.

„Nagyon örülünk, hogy a SkyShowtime az összes hatósági jóváhagyást megkapta, izgatottan várjuk, hogy ezt az új, egyedülálló, a világszerte legkedveltebb szórakoztató tartalmak széles körét felvonultató szolgáltatást a fogyasztók millióihoz eljuttassuk ezekben az országokban” – mondta el a SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan.

Sarhant idén nevezték ki a SkyShowtime vezérigazgatójának. A vezető a Comcastnél és a ViacomCBS-nél is hosszú éveken át dolgozott korábban és egy évtizedet töltött az EPIX előfizetéses tévécsatornánál is. Az EPIX alelnök-ügyvezető igazgatójaként a szolgáltatókkal együttműködve országos terjesztést biztosított az EPIX számára és elindította a csatorna közvetlenül a fogyasztók számára előfizethető szolgáltatását is, ami a cég leggyorsabban növekvő bevételi időszakát és az előfizető nézők számának megduplázását eredményezte.

A streaming szolgáltatás a következő országokban lesz majd elérhető: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában. Az árazást később hozzák majd nyilvánosságra.

A Megvan az engedély, hozzánk is jön az új streaming szolgáltatás bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Megvan az engedély, hozzánk is jön az új streaming szolgáltatás

Vélemény, hozzászólás?