Öt kategóriában is nyertek a Futureal-csoport ingatlanfejlesztései

Öt kategóriában is nyertek a Futureal-csoport ingatlanfejlesztései olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A tavalyi sikerekhez hasonlóan, idén is hatalmas győzelmet arattak a Futureal-csoport…

A teljes cikk itt olvasható:
Öt kategóriában is nyertek a Futureal-csoport ingatlanfejlesztései

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A tavalyi sikerekhez hasonlóan, idén is hatalmas győzelmet arattak a Futureal-csoport projektjei a CIJ Awards 15. alkalommal megtartott magyarországi versenyén. A Budapest ONE a legjobb megvalósuló irodafejlesztésért, a HelloParks Maglód MG1 a legjobb ipari/raktárfejlesztésért, a Young City pedig a legjobb lakóingatlanfejlesztésért vehette át a tekintélyes szakmai elismerést. Az Etele Plaza a legjobb kiskereskedelmi fejlesztés mellett a Grand Prix kategóriában is első helyezést ért el.  

A 65.000 négyzetmérteres, szalag formájú, környezetbarát és emberközpontú Budapest ONE Őrmezőn, hazánk legnagyobb multimodális csomópontjánál valósul meg. A díjnyertes irodaház első ütemét már átadták, a komplexum fejlesztés alatt álló közel 20 000 m2-es második, valamint 19 000 m2-es harmadik fázisába pedig várhatóan még az idén beköltöztek a bérlők. Az újgenerációs épületegyüttes tetején egy közel 500 méteres, panorámás futópálya is helyet kap, a mélygarázsban pedig az elektromos autók mellett, elektromos kerékpárok és e-rollerek töltésére is lehetőség lesz. A pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók számára a Budapest ONE-hoz tágas belső kertet is megálmodtak a tervezők.

Kelenföldön, a Budapest ONE irodaház szomszédságában nyitott meg tavaly szeptemberben az Etele Plaza, ahol a vásárlókat eddig sosem tapasztalt digitális megoldások és szolgáltatások, valamint látványvilág várja. A CIJ Awards díjátadón két kategóriában is első helyet szerzett, 55.000 négyzetméteres, környezetbarát épületet hazánk legnagyobb egybefüggő homlokzati üvegfelülete díszit, a zöldtetős, teraszos kapcsolatával hazánk legtágasabb éttermi szintje pedig a legfrissebb bevásárlóközpont designt hozták el Budapestre. Magyarország első okosplázája egyénre szabott vásárlói élményt nyújt saját fejlesztésű mobilalkalmazásán és felhőalapú szolgáltatásain keresztül. 

A HelloParks mindössze 6 hónap alatt építette fel a kategóriagyőztes HelloParks Maglód megapark első ütemét, amely hazánkban elsőként kapta meg a BREEAM New Construction tanúsítvány Excellent szintű minősítését a tervezési fázisban (Design Stage), ipari ingatlan kategóriában. Ezzel a HelloParks lett az első olyan ipari ingatlanfejlesztő Magyarországon, amely már a tervezési fázistól kezdve a legösszetettebb fenntarthatósági és környezetvédelmi kritériumok szerint valósítja meg létesítményét. Az elkészült, 46.000 négyzetméteres maglódi csarnokba már be is költözhettek az első nagy bérlők, elfoglalva a csarnok mintegy 80 százalékát. A munkavállalóik igényeit szem előtt tartva, a kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások is megtalálhatóak lesznek majd a csarnoknak helyet adó élhető és emberközpontú HelloParks Maglód logisztikai parkban.

Ugyancsak győzedelmeskedett a Young City első és második üteme, amelyek a 13. kerület egyik legzöldebb környékén található, kiváló közlekedési környezetben. A Cordia lakóingatlan fejlesztése így egyszerre kínálja a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét Pest egyik legkedveltebb városnegyedében, Angyalföldön. A Young City lakásai fiatalos okosotthonok multifunkcionális közösségi térrel, parkosított, sportolási lehetőségeket biztosító zöld kertben, tetőkerti napozóterasszal. A modern lakásokból álló lakópark nem csak nevében, koncepciójában is a fiatalokhoz szól. Ingyenes wifi a közösségi tereken és mobiltelefonról vezérelhető okosotthonok, azaz igazi 21. századi megoldások várják az itt lakókat.     

A Futureal-csoport iroda-, kereskedelmi, lakó- és ipari ingatlanfejlesztései összesen öt kategóriában szerzetek első helyet az idei CIJ Awards magyarországi díjátadón. A cégcsoport továbbra is elkötelezett aziránt, hogy az iparág élmezőnyében a legmagasabb minőséget és a legmodernebb technológiákat ötvözve, valódi értéket nyújtson ügyfeleinek és bérlőinek. 

Tovább az eredeti cikkre: Öt kategóriában is nyertek a Futureal-csoport ingatlanfejlesztései

Vélemény, hozzászólás?