Marcus & Martinus az egypetéjű ikrekből álló norvég pop duó Budapesten

Marcus & Martinus az egypetéjű ikrekből álló norvég pop duó Budapesten olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Marcus & Martinus – a norvég pop-duó jelenség a 2024-es Eurovíziós…

A teljes cikk itt olvasható:
Marcus & Martinus az egypetéjű ikrekből álló norvég pop duó Budapesten

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Marcus & Martinus – a norvég pop-duó jelenség a 2024-es Eurovíziós Dalfesztiválos fellépésük után nagy turnéra indul Európában. A 22 éves norvég testvérek és sikeres művészek Marcus & Martinus a „We Are Not The Same Tour” keretében 15 exkluzív klubkoncertet adnak 2024/2025-ben kiválasztott európai helyszíneken, köztük Budapesten is, az Akvárium Klubban 2025. március 16-án. 

 A sikeres zenészek noha csak 22 évesek, tavaly már a 10 éves színpadi jubileumukat ünnepelték, az év elején pedig nagy sikerrel keltek útra „We Are Not The Same”-re keresztelt arénaturnéjukkal Skandináviában. Marcus & Martinus most készen áll a folytatásra, hogy Európa többi részén is megismerjék rajongóikat. 

Marcus & Martinus tízévesen kezdte karrierjét a norvég „Melodi Grand Prix Junior” versenyen, és azóta már Európa nagy részén sikeres előadóként vannak jelen. 2015-ben Marcus & Martinus kiadta debütáló albumát „Hei” címmel, amely Norvégiában rögtön az első helyre kúszott fel. A 2016-os „Together” és a 2017-es „Moments” című albumokat további number one slágerek követték Norvégiában és Svédországban is. 

2017-ben megnyerték a Nickelodeon Kids’ Choice Awardot a „Kedvenc zenei sztár: Norvégia” kategóriában. Ezekben az években Jason Derulo előzenekaraként léptek fel, kétszer perceken belül eladták az összes jegyet a Globen-ben és felléptek a 2016-os Nobel-békedíj ünnepségen is Oslóban. „Elektrisk” című daluk tartja minden idők legtöbbet streamelt norvég dalának rekordját. Ez a közösségi csatornákon több százmillió streamet és elkötelezett rajongókat eredményezett számukra világszerte. Európai turnéjuk előtt Marcus & Martinus részt vesz az „Eurovision Song Contest 2024” svédországi versenyén az „Unforgettable” című slágerükkel, amely a legújabb albumukon is szerepel. A pop-duó nagy fölénnyel nyerte meg a svéd előválogatót, a dal pedig azonnal felkerült a Spotify és az Airplay listákra a skandináv országokban. Az „Unforgettable” című elektro-pop dal, amelyet a két 22 éves norvég Jimmy „Joker” Thörnfeldt, Joy Deb és Linnea Deb slágergyárosokkal közösen írt, egy femme fatale-lal való felejthetetlen találkozásról szól. 

Marcus és Martinus története olyan, mint egy modern tündérmese. Két fiúnak egy kis norvégiai faluból sikerült meghódítania a világot a zenéjükkel. Példaképül szolgálnak a fiatalok számára, és megmutatják, hogy bármi lehetséges, ha követed az álmaidat. És nem hagyják abba az álmodozást: folytatni akarják a zenélést, bejárni a világot és megosztani a zene iránti szenvedélyüket a rajongóikkal. A „We Are Not The Same Tour” abszolút csúcspontot ígér a pop-duó minden rajongója számára: lenyűgöző show-ra számíthatnak, amelyek megmutatják Marcus & Martinus dinamikus színpadi jelenlétét és páratlan tehetségét. Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu oldalon.

Tovább az eredeti cikkre: Marcus & Martinus az egypetéjű ikrekből álló norvég pop duó Budapesten

Vélemény, hozzászólás?