Nem a méret a lényeg a Wellhello és Andro új dalának klipjében

Nem a méret a lényeg a Wellhello és Andro új dalának klipjében olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A trió barátsága több mint másfél évtizedre nyúlik vissza, így a…

A teljes cikk itt olvasható:
Nem a méret a lényeg a Wellhello és Andro új dalának klipjében

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A trió barátsága több mint másfél évtizedre nyúlik vissza, így a CRUSH igazi örömzene-projekt volt. Ennek megfelelően az eredmény egy igazi feelgood nyári sláger, amelynek témájával szinte mindannyian tudunk azonosulni.

„Az ember sosem tudhatja, mikor lép be az életébe a nagy szerelem” – mondta Diaz, aki Andróval közösen producerelte a dalt. Ő már megtalálta a maga nagy szerelmét, akivel első közös gyermekét várja éppen.

„A szöveg kiindulópontja az volt – mesélte Fluor Tomi – hogy néha teljesen reménytelennek tűnik a helyzet, közben pedig csak órák választanak el a boldogságtól. Reggel még nem is sejtjük, hogy este, vagy másnap reggel beköszönt az életünkbe a mindent elsöprő szerelem. Valójában sosem tudjuk, mikor érkezik el ez a pillanat.”

A fiúk régóta tervezik, hogy közösen alkotnak: a szám ötlete először három éve vetődött fel. „Három éve hívtam fel a Tomit – idézte fel Andro –, hogy csináljunk valami közös számot, aztán bekapcsolódott a Diaz is az ötletelésbe. A munkafolyamat részben a zeneipar leállása miatt lett ilyen hosszú, részben pedig azért, mert a CRUSH SSSS! című, 2021-es Wellhello-lemeztől eltérő stílusú dal, így jobbnak láttuk külön kihozni.”

videoklipet rendező Tiszeker Dánielhez szintén régi barátság fűzi az együttest: ő rendezte a #Sohavégetnemérős című Wellhello-mozit, de épp a napokban nyerte el a Magyar Mozgókép Díj közönségdíját Nagykarácsony című filmjéért – amelynek egyik betétdala Fluorék nevéhez fűződik.

„A CRUSH az egyik legviccesebb munkafelkérésem – mesélte a rendező. – A Supermanagementnek már többször ajánlottam szereplőket egy-egy klipjükbe, olyanokba is szívesen, amiket nem én rendeztem. Most sem volt ez másként, Tomi egy alacsonyabb lányt és egy extrém magas fiút képzelt el, én rögtön küldtem két ragyogó színészt – SMS-ben, azzal a kommenttel, hogy ha vállalják, jövök rendezni. Konkrétan viccnek szántam, aztán egy hét múlva már a forgattunk.”

Nem véletlen, hogy a főszereplők ennyire inspirálták a rendezőt: Biró Panna generációjának egyik legizgalmasabb feltörekvő színésznője, a szélesebb közönség ősszel fogja megismerni egy új sorozat kapcsán, Lestyán Attila pedig jövőre egy nagyjátékfilmben tűnik majd fel.

Tovább az eredeti cikkre: Nem a méret a lényeg a Wellhello és Andro új dalának klipjében

Vélemény, hozzászólás?