Nyári tippek a Google-től

Nyári tippek a Google-től olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A nyári utazások során gyakran a Google-t hívjuk segítségül. A vállalat…

A teljes cikk itt olvasható:
Nyári tippek a Google-től

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A nyári utazások során gyakran a Google-t hívjuk segítségül. A vállalat szakemberei hasznos tanácsokkal segítenek a nyaralni vágyóknak.

Úti célod új szemszögből

A nyári utazások során nem ritka, hogy a Google-t hívjuk segítségül utazásaink tervezésekor. A Google Maps új funkciója, a Google Maps Immersive View mostantól a világ közel 100 legnépszerűbb nevezetességének fotórealisztikus légifelvételét kínálja a felhasználói számára olyan városokban, mint Barcelona, London, New York, San Francisco vagy Tokió.

Maradj kapcsolatban egész nyáron

Nyáron több időt töltünk a családdal és a barátokkal. A könnyű kapcsolattartás és egyszerű szervezés érdekében a Google Maps egy új helymegosztási lehetőséget kínál, melynek köszönhetően nemcsak azt láthatod, hogy merre járnak ismerőseid, de értesítéseket is kaphatsz, hogy mikor érkeznek meg a megbeszélt helyszínre vagy mikor távoztak egy korábbi helyszínről.

Megkönnyíti az utazást az új digitális pénztárcád

A Google Pay-t felváltó Google Wallet valóban pénztárcaként funkcionál, amelybe nemcsak bank- és hitelkártyáidat, de ajándékkártyáidat, beszállókártyáidat, sőt, akár koncertek és más rendezvények belépőjegyeit is egy helyen, biztonságosan tárolhatod. A Google Wallet Magyarországon jelenleg Android és Wear OS rendszereken érhető el.

Fenntartható utazás a Google segítségével

Az első lépés a környezetbarát nyaralás felé a fenntarthatóbb tervezés. Hogyha olyan úti célt választanál, melyet csak repülővel tudsz megközelíteni, használhatod a Google Flights szolgáltatást, melynek segítségével „CO2-kibocsátás” alapján szűrheted és könnyedén megtalálhatod a legkisebb szénlábnyommal rendelkező járatokat. Ha pedig otttartózkodásod alatt is szeretnéd óvni a természetet, a Google Keresőn keresztül fellelheted azokat a szállodákat, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra. A mindennapos közlekedés során a Google Maps abban is segít, hogy felfedezd a hozzád legközelebb eső kerékpár- és rollerbérlő pontokat.

A nyári emlékek megőrzése

Nyári élményeinket leggyakrabban fényképeken őrizzük, de mára a legtöbb ilyen emlékünk digitális. A Google Photos új lehetőségeket kínál arra, hogy kényelmesen kinyomtasd fényképeidet és akár a falra akasztva őrizd meg a fontos pillanatokat. Az új funkció a fotókönyvek mellett a fotónyomatok és vászonnyomatok készítésének lehetőségét is felkínálja.

A Nyári tippek a Google-től bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Nyári tippek a Google-től

Vélemény, hozzászólás?