Marics Peti és Valkusz Milán felrobbantotta a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot! – FOTÓKKAL


Marics Peti és Valkusz Milán felrobbantotta a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot! – FOTÓKKAL olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ilyen volt az első magyar Red Bull Jukebox 2023. május 19-én,…

A teljes cikk itt olvasható:
Marics Peti és Valkusz Milán felrobbantotta a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot! – FOTÓKKAL

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ilyen volt az első magyar Red Bull Jukebox

2023. május 19-én, pénteken este telt ház előtt debütált Magyarországon a Red Bull Jukebox. A koncertformátum nagy dobása, hogy az előadók, Marics Peti és Valkusz Milán szinte minden lépését a közönség irányította. A színpadra lépő sztárvendégek mellett Istenes Bence az este házigazdájaként szórakoztatta a közönséget a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A koncerten a VALMAR számai mellett feldolgozásokat és újrahangszereléseket is hallhatott a telt házas közönség. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történt, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhattak az érdeklődők. Így többek között felcsendült a 80’s pop stílusú ‘Úristen’, a rockabilly ‘Álmatlan esték’, a fiúk átdolgozásában a Tankcsapda ‘Mennyország tourist’-ja és volt country stílusú ‘Bombázó’ is. Sztárvendégként a Hősöket, Papp Szabit és T. Danny-t üdvözölhették a srácok, sőt, ‘Színvak’ című dalukhoz egy cigányzenekar is csatlakozott.

Fotókredit: Red Bull/ Pálfi Balázs, Somay Márk, Bertalan Ádám

Tovább az eredeti cikkre: Marics Peti és Valkusz Milán felrobbantotta a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot! – FOTÓKKAL