Lazításra biztat a Gösser


Lazításra biztat a Gösser olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Hűsítő kortyokkal és magával ragadó képsorokkal indult május 15-én a Gösser…

A teljes cikk itt olvasható:
Lazításra biztat a Gösser

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Hűsítő kortyokkal és magával ragadó képsorokkal indult május 15-én a Gösser új kampánya. A sörmárka arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy tartsanak bátran szünetet és adják át magukat az értékes pillanatoknak, hiszen az élet így lehet: Gut. Besser. Gösser.

A márka olyan természetközeli és kiegyensúlyozott példát mutat, amely az élet kompromisszummentes élvezetére buzdít. A kampány és a brandfilozófia is arra sarkallja a fogyasztókat, hogy vegyenek vissza az intenzív tempóból, feledkezzenek bele a hétköznapi és megismételhetetlen pillanatokba, hiszen a Gösser is jobban esik lassan kortyolva.

„Sokunk számára ismerős lehet az ambivalens érzés, amikor egyszerre szeretnénk a lehető legmagasabb teljesítményt nyújtva megfelelni az elvárásoknak, miközben legszívesebben lassítanánk és megpihennénk kicsit. Legújabb kampányunkban ezt a hangulatot és az értékes pillanatokban rejlő feltöltődés lehetőségét igyekeztünk megragadni kiváló szakemberek segítségével. Igazán izgalmas volt látni, ahogy a közös vízió megvalósul és „gösseressé” válik” – mondta el Horváth Hanna a Gösser márka menedzsere.

A reklámfilmek változatos élethelyzeteken keresztül mutatják be a sodró világ alternatíváit. Az ACG Reklámügynökség által fejlesztett kampány hangsúlyozza, hogy egy kis odafigyeléssel a leghétköznapibb helyzetekben is felfedezhetünk olyan pillanatokat, amelyekben érdemes elmerülni, mindezt hosszú tervezés nélkül úgy, hogy közben nem maradunk le semmiről. Szász Attila, Balázs Béla-díjas rendező (Apró mesék, Örök tél, Félvilág), Dobos Tamás operatőr (Mindörökké, Természetes fény) és Hargittai László “Pamacs” vágó (Hat hét, Vadlovak, Puskás Hungary) dolgoztak azon, hogy ezek az üzenetek, belső gondolatok szavak nélkül is megjelenjenek a filmvásznon, így az új kampány elemei a harsány reklámblokkokon belül is a lelassulás szigetévé válhatnak.

„Egy szívből szóló, érzelmekre ható kampány megalkotása volt a célunk, amelyen a filmes szakma krémjével dolgozhattunk együtt. Minket is inspirált, ahogyan elragadta őket a reklámfilm hangulata, illetve motivált az eltökéltségük, a teljes csapat a legjobbra törekedett” – tette hozzá Lőrincz Barbara, a prémium márkák group brand managere.

A 2023 májusától futó integrált kampány az adott médium előnyeit és sajátosságait leginkább kihasználva igyekszik a befogadókat lassításra és elmélyülésre buzdítani. A 360 fokos médiamixben hangsúlyos szerepet kapnak a digitális és social csatornák, rendhagyó PR megoldások, valamint olyan helyzetspecifikus megoldásokkal is találkozhatunk, mint a városi sétára buzdító CLP a buszmegállókban. A kampány további aktivitásairól a későbbiekben oszt meg információt a vállalat.

„A HEINEKEN Hungária minden sörmárkájánál a folyamatos alkalmazkodásra és innovációra törekszünk: igaz ez az idén 150 éves Heinekenre, a legmélyebb hazai gyökerekkel rendelkező Sopronira és a megújult Gösserre is – emelte ki Perényi Katalin, a HEINEKEN Hungária Marketing és Kereskedelmi Marketing Igazgatója. – A legújabb kampányunkban megmutatjuk, hogy miért éri meg elmerülni a pillanatban, és azt, hogy a lazítást élvezni szabad.”

 

A Lazításra biztat a Gösser bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Lazításra biztat a Gösser

, , ,