LUSH: Készülj fel egy földöntúli utazásra!


LUSH: Készülj fel egy földöntúli utazásra! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Érkezik a Lush 2023-as apák napi kollekciója!  Készülj fel egy földöntúli…

A teljes cikk itt olvasható:
LUSH: Készülj fel egy földöntúli utazásra!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Érkezik a Lush 2023-as apák napi kollekciója! 

Készülj fel egy földöntúli utazásra, ugyanis megérkeztek a Lush 2023-as apák napi termékei, melyek egészen a világűrig repítenek!

Lepd meg apukádat (vagy épp magadat) a legizgalmasabb fürdőcsodákkal! A mágikusan világító Blue Moon szappan,Fresh As tusfürdő üdítően friss fenyőillata, valamint az Out Of This World asztronauta-formájú fürdőbomba csak rátok vár!

Apák napja: 2023. június 18.

Az apák napi kollekció termékeit május 10-től megtalálod üzleteinkbenwebshopunkon, sőt Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!
Az apák napi kollekció tagjai
Out Of This World
Fürdőbomba
2 390 Ft / db

3, 2, 1, irány a világűr! Tégy egy nagy lépést a kádadba, és járd be a naprendszert, ha űr-ületes élményekre vágysz! Az édes vadnarancs és a lime olaja egy űr-jítően felemelő illatban találkozik, a csillagokig repítve a kedved és felöltve energiával. A zéró gravitációs élmény után a tömjéngyanta citrusos-fás illata hoz vissza a földre.

Fresh As
Tusfürdő
3 590 Ft / 125 g -tól

A Fresh As tusfürdő a természet üdeségével dobja fel a reggeli zuhanyrutinod. Friss (nyilván), gyógynövényes, hűsítő, mégis ellazító. Azok számára, akik egy hegy tetején vagy az erdőben érzik magukat a leginkább ellazultnak, a szibériai fenyőtű és a nőszirom olajának keveréke egyedi, alpesi illatot alkot, amely instant felfrissít.

Big Bang (Create Your Own Universe)
FUN gyurmaszappan
4 490 Ft / 200 g

Vedd elő a fantáziád, indulj űr-jítően izgalmas űrutazásra, és fedezd fel a kozmoszt ezzel a multifunkciós darabbal, mely gyurmázható szappan, sampon és habfürdő egyben. A grépfrút és a borsmenta felemelő és stimuláló olaja adja fergeteges illatát, mely ugyanaz, mint bestseller Intergalactic fürdőbombánké. Mindehhez adj egy jó nagy adag műanyagmentes csillámot, és kész is a millió csillagos fürdőélmény.

Blue Moon
Szappan
2 690 Ft / 100 g

Ragyogd be a sötétséget, és mosd le minden gondod ezzel a frissítően citrusos illatú, világító szappannal! Pompás, krémes bázisát a repceolaj, glicerin és extra szűz olívaolaj alkotja, míg a bergamott és a grépfrút olajának párosa mennyei illatban találkozik. Mindemellett ráadásul a hold fényénél feltöltve a foszforeszkáló cink-szulfidnak köszönhetően még világít is a fürdőszobádban!

Candy Wash
Zuhanypor
6 990 Ft / 230 g

Bőrradír? Nem, zuhanypor! A Candy Wash-ban található gyengéden radírozó porított cukrot a bőrnyugtató kalaminpor egyensúlyozza ki, és a törékeny sarkantyúfűszirmok teszik teljessé. Sűrű, krémes habot képez, amelynek idilli, édes illata valósággal a Mennyországba repíti a bőröd.

Life’s A Beach
Zuhanypor
6 990 Ft / 300 g

Egy nagy marék a Life’s A Beach-ből a finom szemű tengeri só és a homok kiválóan radírozó duójának köszönhetően nyomban selymesen puha bőrrel ajándékoz meg. A megnyugtató tonka- és az ellenállhatatlan vaníliaabszolút kombinációjával ráadásul olyan édes illatod lesz, mint egy tölcsér fagyinak.

Into The Wild
Ajándékcsomag
11 390 Ft

Frissülj fel és lazíts a sok kaland és felfedezés után négy bestseller fürdő- és testápolási termékünkkel és exkluzív szezonális tusfürdőnkkel!Az ajándékcsomag tartalma:
Lakes fürdőbomba
Fresh As tusfürdő 125 g
Cosmetic Lad arckrém 10 g
Ocean Salt arc- és testradír 75 g

Out Of This World
Ajándékcsomag
5 990 Ft

Két frissítő fürdőcsillag abszolút űr-jítő párosa – szuper a reggeli fürdéshez vagy amikor kikapcsolnál a mindennapokbólAz ajándékcsomag tartalma:
Out Of This World fürdőbomba
Intergalactic fürdőbomba

Fresh & Flowers Foot Box
Lábápolási csomag
15 990 Ft

A Fresh & Flowers az egyik legfontosabb értékünket valósítja meg: frissen a legjobb.

Ezúttal úgy gondoltuk, segítünk nyárra hangolni a lábfejeid ezzel a limitált kiadású, friss gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények tápanyagaival teli összeállítással!

Kizárólag üzleteinkben érhető el!

Először is áztasd a Sage Soaky Teat egy tál forró vízbe. Kezdd a nagyágyúval, a Mr Potato Feettel, mely egy bőrpuhító, zabtejes pakolás cukorral és burgonyalével. Ezt követően 5 percre merítsd a lábaid az Epsom-sókkal teli meleg vízbe, hogy felfrissüljenek. Félidőben add hozzá a Put The Boot fürdőbombát is, mely egy ügyes, almaecetes darab, belül pattogó cukorkás meglepetéssel. Utána fogj egy adag Sandy lábradírt, és masszírozd a bőrödbe.

És most jön a legjobb rész! Masszírozd a bőrödbe a Pink Peppermint lábápoló krémet, majd vidd fel a Foot Fairy lábhintőport, hogy igazán szuper kondiba hozd a tappancsaid.

By The Campfire
Kendőcsomagolás
2 490 Ft

46 cm x 46 cm-es, 100% biopamutból készült kendőcsomagolás

Bugs
Kendőcsomagolás
3 290 Ft

70 cm x 70 cm-es, 100% újrahasznosított poliészterből készült kendőcsomagolás

Tovább az eredeti cikkre: LUSH: Készülj fel egy földöntúli utazásra!