Egy hely, ahol a sellő szeret jeges vízben úszni


Egy hely, ahol a sellő szeret jeges vízben úszni olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Bemutatkoznak a Starbucks nyári italkülönlegességei A Starbucks nem vár az időjárásra,…

A teljes cikk itt olvasható:
Egy hely, ahol a sellő szeret jeges vízben úszni

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Bemutatkoznak a Starbucks nyári italkülönlegességei

A Starbucks nem vár az időjárásra, hivatalosan is megnyitja a nyári szezont, amiben a különleges jeges kávék épp úgy helyet kapnak, mint a vibráló árnyalatokban pompázó ajándéktárgyak, fantáziadús frissítők, a vegán vagy épp koffeinmentes italkülönlegességek, amelyek már további költség nélkül kérhetők a kávézólánc kínálatában elérhető tejalternatívákkal, így senkinek nem kell kompromisszumot kötnie. 

Az idei nyár még véletlenül sem a visszafogottság jegyében fog telni, legalábbis ami a Starbucks szezonális kávé- és italkülönlegességeit illeti. Régi kedvencek, meglepő újítók és egzotikus utazók kaptak helyet a kávézólánc nyári palettáján, amely képes kielégíteni a hagyományos és a nem mindennapi kávézás iránti vágyakat is. 

Jeges csobbanás a pohár mélyére

A jegeskávék gyakorlatilag egybeforrtak a nyárral, hiszen ki az, akit nem csábít a kávéban lubickoló jégkockák látványa, és a lassú olvadás utáni selymesség? A Starbucks idén három, jellegükben egymástól különböző jegeskávéval kíván hatni az érzékekre, hogy mindenki megtalálhassa a hangulatához tökéletesen illő hideg kávékülönlegességet: a vegán felrázós – és még véletlenül se vagány felvágós – Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso mellett visszatért a visszafogottan édes Salted Caramel Cream Cold Brew, de helyet kért a szezonális italok között a klasszikusan bájos Iced Starbucks Blonde® Latte is. 

A krémes jegességre vágyók a tört ostyadarabokkal megszórt habréteg alatt megbúvó Chocolatey Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage személyében találhatják meg az igazit, feltéve, ha nyitottak a nyári kávé-kalandokra. A Strawberry Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage pedig sokkal több, egy fehér-piros koffeinmentes gyümölcsös hűsítőnél – tedd próbára!

A kávézás élménye egyszerűen utánozhatatlan, ám van, amikor az ember más jellegű italt kíván. A sárkánygyümölcs, mint kaktusztermés egyszerre hordozza magában a trópusi felfrissülést és a mindenkit meghódító egyediséget. Épp ezeket testesítik meg a kávézólánc új frissítői, a Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® Drink és a Dragon Coconut Starbucks Refresha® Drink, amelyek nem csupán a pink szín kedvelőit fogják lenyűgözni.

Vidd magaddal és élvezd, ahol kedved tartja! 

Az otthoni kávézás örömét most egy visszatérő kedvenccel tehetjük még vonzóbbá, amely idén a Zambiából, Nyugat-Szumátrából és Brazíliából származó kávészemek különbözőségében rejlő harmóniát testesíti meg. Az Odyssey Blend grapefruitos alaptónusát a pörkölt mogyorós ízjegye teszi igazán kivételessé, így akár repülőjegy nélkül is átélhetjük az egzotikus utazás élményét – akár reggel, közvetlenül az ébredést követően egy vidám nyári árnyalatokban játszó Starbucks bögrében, de magunkkal is vihetjük a forró vagy épp hideg kávénkat a szezonálisan elérhető narancssárga színekben vibráló reusable cupunkban. 

Tovább az eredeti cikkre: Egy hely, ahol a sellő szeret jeges vízben úszni