Élőben közvetítik a tévés díjátadót


Élőben közvetítik a tévés díjátadót olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Március 29-én a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben…

A teljes cikk itt olvasható:
Élőben közvetítik a tévés díjátadót

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Március 29-én a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben közvetíti online felületein a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és személyek nyerik el a rangos elismerést.

(kiemelt fotó: Televíziós Újságírók Díja)

Online közvetítések révén a meghívott vendégek mellett a nagyközönség is figyelemmel kísérheti a Televíziós Újságírók Díja ünnepélyes díjátadó gálaestjét. A március 29-én, 20:00 órakor kezdődő esemény egyszerre, egyidőben, élőben lesz látható a két nagy kereskedelmi televíziótársaság, az RTL Magyarország és a TV2 Csoport online felületein, az RTL.hu-n és a TV2 Play platformokon.

„A tavalyi évhez hasonlóan most is örülünk, hogy a TV2 Csoport az RTL Magyarországgal együtt médiapartnere a gálának, amely a magyar televíziós szakma legrangosabb eseménye” – mondta Pavel Stantchev, a TV2 Media Csoport vezérigazgatója.

„Az RTL.hu azzal a céllal született újjá, hogy a kiegyensúlyozott újságírásnak a digitális térben is felületet biztosítsunk. Épp ezért örömmel adunk helyet idén is a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája online közvetítésének, mint a televíziós szakma pártatlan elismerésének” – mondta Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Tavaly, a kereskedelmi televíziózás 25 éves története során először együtt közvetített egy eseményt a TV2 Csoport és az RTL. Büszkék vagyunk arra, hogy ez a Televíziós Újságírók Díja lehetett. Ezáltal még jobban megvalósult az, hogy évente egyszer a tévétársaságok félreteszik az egymással való versengést és elismerik egymás sikereit. Nagyon örülünk, hogy ez idén is fontos számukra és ezáltal a nagyközönség ismét online követheti a legnagyobb televíziós gálát” – mondta Kenderessy Szabolcs, a Televíziós Újságírók Díja alapítója és a SorozatWiki főszerkesztője.

Idén összesen 14 kategóriában – nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő – hirdetnek győztest.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. A Televíziós Újságírók Díja grémiuma az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll.

A Élőben közvetítik a tévés díjátadót bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Élőben közvetítik a tévés díjátadót