Üzleti reality érkezik az RTL-re


Üzleti reality érkezik az RTL-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik…

A teljes cikk itt olvasható:
Üzleti reality érkezik az RTL-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért.

A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje Az álommeló (Apprentice) (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) április 3-án hétfő este érkezik az RTL-re. Az álommeló című műsorban Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra. Balogh Leventét a Cápák között című műsorban ismerhették meg a nézők, ám ezúttal nem befektetést, hanem munkatársat keres. A pozícióra rengetegen adták be a jelentkezést és már az első adásból kiderül, hogy kik azok a szerencsések, akik ringbe szállhatnak a vágyott pozícióért. A tét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

Balogh Levente két segítőt is felkért maga mellé, akik a napi feladatokban felügyelik majd a versenyzőket. A nap végén pedig segítenek eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben. Farmosi Larisza közgazdász, öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél. Dr. Krasznai István ügyvéd (KRASZNAI Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója.

A Üzleti reality érkezik az RTL-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Üzleti reality érkezik az RTL-re

, , , ,