Igazi arany a Barça rajongóknak


Igazi arany a Barça rajongóknak olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az idén 123 éves FC Barcelona klub előtt tiszteleg egy népszerű…

A teljes cikk itt olvasható:
Igazi arany a Barça rajongóknak

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az idén 123 éves FC Barcelona klub előtt tiszteleg egy népszerű katalán szemüveg márka. A focicsapat születésnapja alkalmából immár a hazai gyűjtők kollekcióját is gazdagíthatja a limitált példányszámban megjelent “1899 Gold” egyedi tervezésű, exkluzív napszemüveg, de a jeles alkalomra a klub történelmi pillanatait megidéző, hat további design keret is ünnepli a világ egyik legnépszerűbb katalán csapatát.  

Decemberben, a Barça 123. születésnapja alkalmából megjelent egy korlátozott példányszámú, egyedi megjelenésű napszemüveg modell, melynek néhány példánya valószínűleg már a hazai gyűjtők birtokában is lehet. A természetes alapanyagból készült, valódi arany elemekkel díszített fekete kereten a Barça-címer részletei tűnnek fel. A szemüveghez egy egyedi, aranynyomással ellátott tok is tartozik: a prémium kivitelű fekete vegán bőr tartó a hagyományos bőrből készült focilabdák előtt tiszteleg. 

Az egyedi design kampányához Pascal Möhlmann német kortárs képzőművész készítette a fotókat és grafikákat. Az 1899 darabban limitált, sorszámozott modell mellett további keretek is készültek a születésnap alkalmából. Ezek a klub legemlékezetesebb pillanatait idézik, így az 1992-es BEK győzelemnek, a 2006-os, 2009-es, 2011-es és a 2015-os BL diadalnak és a 2021-es UEFA Női Bajnokok Ligája döntőjében elért sikernek állítanak emléket. 

A kereteket gyártó barcelonai cég termékei nem ismeretlenek a hazai közönség előtt. Az Etnia Barcelona szemüvegei és napszemüvegei túl azon, hogy jellemzően markánsan színesek, kifinomult a formaviláguk, természetes alapanyagból készülnek és többek között ennek köszönhetően kiemelkedően kényelmesek. Napszemüvegeinek különleges kontrasztélményét pedig az olasz Barberini üvegkristály lencséi szavatolják.  

Tovább az eredeti cikkre: Igazi arany a Barça rajongóknak